Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iun 2008 - Anul XIII, nr. 141 (3822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotbalul - între el şi ea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campionatul European a început deja de mai bine de o săptămână, eterna tripletă formată din el, ea şi fotbal zdruncinând din temelie liniştea în cuplu.
Nevestele, logodnicele, surorile şi prietenele alergice la fotbal au o lună ceva mai dificilă.

În 7 iunie s-a dat startul la cel mai aşteptat eveniment sportiv de pe Bătrânul Continent: Campionatul European de Fotbal.

Există însă suficient de multe reprezentante ale sexului frumos care împărtăşesc pasiunea pentru sportul cu balonul rotund.

Potrivit unui sondaj recent realizat în Germania, o femeie din trei urmăreşte meciurile de fotbal cot la cot cu partenerul său, în timp ce 71 la sută dintre domni declară că le este absolut indiferent dacă alesele inimii sunt sau nu interesate de fotbal.

În acelaşi timp însă, doamnele trebuie să fie foarte atente la ce vorbesc în timpul meciului.

Potrivit sondajului mai sus menţionat, 47 la sută dintre respondente sunt de părere că fotbaliştii sunt foarte sexy, iar asta îi scoate din minţi pe bărbaţi, care nu suportă să vadă că reprezentantele sexului frumos sunt mai interesante de aspectul fizic şi atletic al sportivilor şi nicidecum de randamentul lor teren.

 

Întâlnire romantică la meci.

În cazul în care cei doi parteneri reuşesc să ajungă la un compromis în faţa micului ecran, atunci cele aproape patru săptămâni de fotbal pot deveni un liant pentru cuplu.

De exemplu, 24 la sută dintre bărbaţi şi 16 la sută dintre femei cred că este foarte romantic să urmărească împreună meciul, iar dacă ei mai sunt şi suporteri înfocaţi, atunci zarurile au fost aruncate: ei se bucură şi suferă împreună pentru rezultatele echipei de suflet, iar asta este benefic pentru spiritul de cuplu.

În plus, alergia la fotbal a femeilor nu este chiar atât de frecventă pe cât s-ar putea crede.

Un sondaj recent realizat de LG Electronics a demonstrat faptul că şi doamnele sunt la fel de pasionate de transmisiunile sportive ca reprezentanţii sexului tare.

Nu mai puţin de 84 la sută dintre europence au declarat că urmăresc meciurile şi evenimentele sportive aşezate comod pe canapea.

În plus, sportul se dovedeşte a fi o activitate incitantă pentru reprezentanţii ambelor sexe. 56 la sută dintre respondente au mărturisit că urmăresc transmisiunile sportive pentru că le face plăcere, doar un sfert dintre ele recunoscând că se uită la astfel de evenimente doar pentru a face o plăcere partenerului de viaţă.

Trei procente dintre doamnele intervievate afirmă că urmăresc transmisiunile sportive mai ales pentru a observa „talentele”. De menţionat că respondentele nu se referă nici la capacitatea de joc sau abilităţile tehnice ale jucătorilor şi nici la talentul acestora de a-şi dribla adversarii sau de a marca un gol, ci pur şi simplu la prezenţa fizică şi aspectul îngrijit şi musculos.

 

Singure acasă.

În cazul în care domnii nu reuşesc să îşi „contamineze” partenerele cu pasiunea pentru fotbal, iar femeile nu au răbdare să urmărească nici măcar zece minute pasele de la un fotbalist la altul fără să bombăne permanent, atunci ar fi mai bine ca bărbaţii să se lase păgubaşi şi să îşi lase jumătăţile în pace.

Însă ce fac doamnele care detestă fotbalul, în timp ce partenerul de viaţă savurează o bere şi trăieşte la intensitate maximă meciul transmis la televizor? Aproximativ 12 procente dintre respondente contrazic un mit tipic masculin, afirmând că nu îşi petrec timpul la shopping sau la taclale cu prietenele, ci pur şi simplu fac curat în casa sau jucându-se cu cei mici.

Oricum ar fi, specialiştii în probleme de cuplu le recomandă doamnelor care se simt neglijate pe perioada Campionatului să îşi găsească altceva de făcut.

Cotidianul german Bild le propune reprezentantelor sexului frumos câteva activităţi alternative de practicat în timp ce domnii îşi dedică timpul fotbalului. În topul realizat de tabloidul german se disting întâlnirile cu prietenele, mersul la sală, pregătirea felurilor de mâncare preferate, partidele de shopping şi vizitele la saloanele de înfrumuseţare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalul - între el şi ea.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fotbalul - între el şi ea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei