Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iun 2008 - Anul XIII, nr. 141 (3822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carabinierii italieni nu au voie să-şi înşele soţiile

Carabinierii italieni nu au voie să întreţină relaţii extraconjugale pentru că, în orice circumstanţă, aceştia trebuie să aibă "o atitudine exemplară" şi să nu-şi "dezonoreze arma", a decis Curtea de Casaţie italiană, informează AFP.

Curtea a confirmat astfel o pedeapsă de patru luni de închisoare pentru "injurii" şi "ameninţări grave" pronunţată de Curtea de Apel militară din Napoli pentru caporalul şef Rosario B. Acesta l-a atacat pe superiorul său, locotenentul Nicolo C., pentru că i-a cerut să nu-şi mai vadă amanta, informează presa italiană de marţi.

Caporalul şef Rosario, căsătorit, avea o relaţie extraconjugală stabilă cu o femeie măritată din Capaccio, o localitate de 21.000 de locuitori din Salerno, sudul Italiei. Caporalul l-a tratat pe superior de "mincinos infam şi hoţ" şi a vrut să-i arunce acestuia cu un birou în cap când locotenentul i-a cerut să pună capăt relaţiei amoroase.

Curtea de Casaţie a stabilit că locotenentul avea dreptul să ceară caporalului şef să aibă "o conduită exemplară" şi că era "îndreptăţit şi dator" să vegheze ca niciun adulter "să nu aducă ruşinea" asupra brigadei sale.

În primă instanţă, tribunalul militar din Napoli l-a găsit nevinovat pe caporalul şef, stabilind că afacerile sale sentimentale "ţin de contextul relaţiilor private şi personale şi nu de slujbă" şi, deci, nu ating câmpul de competenţă al locotenentului său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carabinierii italieni nu au voie să-şi înşele soţiile.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carabinierii italieni nu au voie să-şi înşele soţiile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei