Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce-şi doresc femeile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sex 365 de zile pe an, un partener cu un dezvoltat simţ al umorului şi cu un pic de barbă.

Acestea sunt lucrurile pe care şi le doresc doamnele, potrivit rezultatelor unui sondaj recent, realizat pe un eşantion de 2.000 de femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani.

Atunci când vine vorba despre momentele de intimitate, bărbatul ideal pentru femeia secolului XXI este acela capabil să vină mereu în întâmpinarea dorinţelor ei şi să dea dovadă de imaginaţie.

 

Preferinţe estetice.

Potrivit studiului citat, majoritatea reprezentantelor sexului frumos îşi doresc să facă dragoste mai des, iar la capitolul preferinţe estetice, atunci când se gândesc la un bărbat, vor un partener cu barbă în locul unuia cu un look foarte îngrijit. Sunt apreciaţi şi doriţi bărbaţii care au grijă de propria persoană, dar care nu sunt „îndrăgostiţi” de cosmetică. Fascinant precum Richard Gere, cult şi ironic precum Woody Allen, cunoscător al psihologiei femeilor ca Marcello Mastroianni, şmecher ca James Dean şi protector precum Rocky Balboa, acestea sunt calităţile pe care femeile şi le doresc de la partener, după cum reiese din sondajul ale cărui rezultate au fost publicate recent de revista dedicată femeilor Donna Moderna.

 

Simţul umorului.

Chiar dacă fiecare dintre doamne are un ideal de frumuseţe, condiţionat de ambient, modă sau sensibilitatea de moment, există totuşi câteva trăsături somatice care, potrivit mai multor cercetări, pot fi considerate universale.

Spre exemplu, bărbatul ideal trebuie să aibă o înălţime medie, părul bogat, fruntea lată, sprâncene bine conturate, ochi mari, nas mediu, pomeţi pronunţaţi, buze subţiri, umeri laţi, abdomen plat şi musculos, picioare lungi, puternice.

Pentru 75 la sută din doamne, un bărbat care are simţul umorului bine dezvoltat are mult mai multe şanse de a le cuceri decât unul foarte frumos, dar plictisitor.

 

Iniţiativa.

În plus, femeile sunt din ce în ce mai dornice de sex, precizând că ar fi foarte mulţumite dacă ar avea parte zilnic de el.

O noutate care se manifestă la nivel mondial este cea legată de iniţiativă. Doamnele îşi doresc un partener care să le ofere libertatea de a prelua iniţiativa în momentele de intimitate, dar, în acelaşi timp, vor un partener care să ştie exact ceea ce le face plăcere şi ce nu.

Sunt, de asemenea, din ce în ce mai apreciate locurile neobişnuite şi situaţiile neprevăzute. Femeile cer bărbaţi adevăraţi, care după discuţii şi momente de tandreţe să ştie să treacă la fapte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce-şi doresc femeile.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ce-şi doresc femeile2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimfomane! trimis de
(17 iun 2008, 11:35:28
Adevarul ca femeile sunt mai doritoare de sex decat barbatii..!

Cred ca daca ar fi pline de muschi.. si n-ar avea cu cine sa se culce.. s-ar apuca sa rupa chilotii barbatilor.. pe strada!happy
1.1  RE: Nimfomane! trimis de
(17 iun 2008, 12:49:58
probabil barbatilor nici nu le-ar place..... cat despre tine, dupa cum vorbesti, ori esti adolescent ori n-ai mai facut sex de mult...
1.2  RE: Nimfomane! trimis de
(17 iun 2008, 14:14:38
Leona.. nu esti capabila sa intelegi ce am scris?

2.   Romancele astea ... trimis de
(17 iun 2008, 17:05:11
Eu cred ca printre cele 2000 de femei care au participat la acest sondaj si care au spus ca vor sex 365 de zile pe an, NU au existat si romance!
2.1  RE: Romancele astea ... trimis de
(17 iun 2008, 18:01:34
draga catalin, se vede ca nu cunosti femeile........de-asta am zis ce am zis, dar pt ca vad ca tu nu esti capabil sa intelegi, iti explic: o femeie nu ajunge niciodata atat de disperata ca sa rupa chilotii barbatilor pe strada, o femeie vrea tandrete, nu brutalitate, uneori o femeie poate fi implinita si doar la nivel mental, deci: concluzie: exact ceea ce am spus mai sus, ori nu ai destula experienta cu femeile, ori nu te-ai deranjat sa incerci sa le cunosti.
3.   Prostilor trimis de
(17 iun 2008, 19:25:40
nu stiti nimic din ce au spus inteleptii vostri. Ascultati de Guru Pitckaaa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei