Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 apr 2008 - Anul XIII, nr. 85 (3766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului

Patrick Swayze "răspunde excelent" la tratamentul împotriva cancerului pancreatic de care suferă, a declarat unul dintre medicii actorului pentru revista People, informează accesshollywood.com.

Swayze a declarat pentru revista People că, de când a făcut public faptul că suferă de cancer, a primit o foarte multe mesaje de sprijin.

Medicul lui Swayze, George Fisher, a spus publicaţiei americane că actorul face progrese deosebite în ceea ce priveşte tratamentul anti-cancer. "Patrick Swayze continuă să răspundă bine la tratamentul împotriva cancerului la pancreas", a spus acesta.

La începutul lunii martie, un purtător de cuvânt al actorului a confirmat faptul că Swayze, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer la pancreas.

Swayze face chimioterapie şi a acceptat să urmeze un tratament experimental, cu Vatalanib, care blochează dezvoltarea tumorii canceroase prin modificarea unor molecule implicate în procesul de transformare a celulelor sănătoase în celule bolnave.

Cancerul la pancreas se situează pe primele locuri în topul formelor de cancer letale. Doar 10% dintre pacienţi supravieţuiesc cel puţin cinci ani de la diagnosticare. În plus, această formă de cancer se răspândeşte rapid la celelalte organe, ceea ce, în numeroase cazuri, face imposibilă o operaţie.

Patrick Swayze este cunoscut ca actor, dansator, cântăreţ şi compozitor. În 1991, a fost ales de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" şi a debutat pe marele ecran în 1979, într-un musical în stilul "Saturday night fever", "Skatetown, USA". Patrick Swayze a jucat în filme care s-au bucurat de mult succes la public în anii 1980 şi 1990. După ani de zile în care a jucat în seriale şi filme de televiziune, el a obţinut o glorie instantanee în 1987, graţie comediei muzicale "Dirty Dancing", unde joacă rolul unui profesor de dans. Swayze a scris şi interpretat, de asemenea, o melodie emblematică din acest lungmetraj de succes mondial, "She's like the wind".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patrick Swayze răspunde bine la tratamentul împotriva cancerului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei