Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 feb 2008 - Anul XIII, nr. 26 (3707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie

Un paparazzo care a fost surprins pe proprietatea de la Hollywood a cuplului de actori Angelina Jolie - Brad Pitt a fost arestat, ieri, de poliţia din Los Angeles, potrivit autorităţilor, informează eonline.com.

Fotograful Eric Mitchell, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce a fost surprins şi imobilizat de un membru al personalului domestic al cuplului Brangelina, informaţie confirmată de un purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

Nu se ştie cum a reuşit paparazzo să intre pe proprietatea celebrului cuplu.

Nici un membru al cuplului Brangelina nu era acasă la momentul incidentului.

Fotograful a fost arestat şi eliberat pe cauţiune, urmând să apară în faţa judecătorului la o dată care va fi stabilită ulterior.

Interesul pentru viaţa personală a cuplului Pitt-Jolie este foarte mare în prezent, întrucât mai multe publicaţii americane speculează, de câteva săptămâni, că Jolie ar fi însărcinată cu gemeni.

Zvonurile privind sarcina lui Jolie, în vârstă de 32 de ani, au început să circule în momentul în care vedeta a participat la premiile Critics' Choice, decernate pe 7 ianuarie, şi toată lumea a remarcat că vedeta arată mult mai sănătoasă decât în ultimele luni, când slăbise foarte mult. În plus, Angelina nu a consumat alcool în timpul acestei ceremonii. Speculaţiile au căpătat amploare după ce, la gala premiilor Sindicatului actorilor americani, care a avut loc pe 27 ianuarie, Jolie a apărut îmbrăcată într-o rochie extrem de largă.

Angelina Jolie, în vârstă de 32 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 43 de ani, sunt părinţii adoptivi a trei copii, cambodgianul Maddox, în vârstă de 6 ani, vietnamezul Pax, în vârstă de 3 ani, şi etiopianca Zahara, în vârstă de 2 ani. Cei doi actori mai au un copil biologic, Shiloh, în vârstă de 20 luni.

Deocamdată, reprezentanţii celor doi actori nu au făcut comentarii pe acest subiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie.
 Vizualizări articol: 334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Paparazzo arestat pe proprietatea cuplului Pitt-Jolie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Legume gratinate 2 porţii - 50 minute 500g cartofi2 roşii1 vânătă mai mare sau 2 mai mici1 ceapă2 căţei de usturoi450g telemea2 linguri pastă de roşii2 linguri făină300ml supă de legume2 linguri cimbru proaspăt450ml iaurt4 linguri ulei2 ouăsare, piper ... Citeşte