Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din lume, pe scurt

Un asteroid a trecut aproape de Pământ

Asteroidul, numit 2007 TU24 de autorităţile NASA, a trecut, ieri, pe lângă Pământ, specialiştii afirmând că nu a existat nici un risc de coliziune, a declarat reprezentantul Observatorului Astronomic, Mihai Dascălu.

Descoperit în 11 octombrie 2007, de către cercetătorii de la Agenţia spaţială americană, care supraveghează şi înregistrează aceste obiecte, asteroidul are un diametru de 250 de metri.

Asteroidul - care a trecut ieri, la ora 10.33, pe lângă Pământ, la distanţa de aproximativ 500.000 de kilometri în afara orbitei lunare - putea fi observat de amatori cu telescopul, pe un cer suficient de senin, acesta neputându-se vedea cu ochiul liber, a precizat Dascălu.

 

Rachete printre portocale

Două rachete aer-aer au fost descoperite marţi în portul Bari, din sud-estul Italiei, la bordul unui camion cu numere de înmatriculare germane, încărcat cu portocale, a anunţat un oficial din cadrul poliţiei financiare locale, citat de AFP.

Cutia de lemn care conţinea cele două rachete AMRAAM (rachete aer-aer cu rază medie de acţiune) se afla într-o încărcătură de portocale, a precizat colonelul Giuseppe Ialacqua, precizând că cele două rachete nu erau dotate cu încărcătură explozivă.

Camionul care transporta portocale venea din Grecia.

 

Cutremur în Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 5 grade a fost resimţit marţi în Grecia, însă nu s-au semnalat victime sau pagube, relatează Reuters.

"Epicentrul seismului a fost la 50 de kilometri sud de Atena, în apele din largul coastei insulei Aegina", a declarat un oficial de la Institutul Geodinamic din Atena.

Cutremurul a fost resimţit şi în capitala elenă.

Departamentul de pompieri a precizat că deocamdată nu s-au raportat cazuri de persoane rănite sau pagube.

 

Rusoaică fotomodel, ucisă

O tânără a murit în timp ce încerca să împiedice furtul automobilului său Porsche, în Moscova, autorităţile identificând-o în persoana Annei Loginova, un cunoscut fotomodel, relatează RIA Novosti.

Corpul Annei Loginova (29 de ani), super-model şi proprietara unei companii private de pază, a fost găsit în sud-vestul Moscovei, duminică noaptea, titrează cotidianul Komsomolskaya Pravda, citat de RIA Novosti.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din lume, pe scurt.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din lume, pe scurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte