Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bolnav de cancer

Paul Newman, supus unei intervenţii chirurgicale urgente

Paul Newman, bolnav de cancer, a fost supus unei intervenţii chirurgicale urgente, la New York, considerată de specialişti necesară pentru salvarea vieţii legendarului actor, informează thisislondon.co.uk.

Newman, în vârstă de 83 de ani, a fost operat cu succes la un spital din New York din cauza unui cancer şi a stat în convalescenţă timp de trei săptămâni, spune o sursă apropiată actorului.

„Iniţial, a avut probleme respiratorii şi nu putea să se deplaseze”, a spus sursa. „După Ziua Recunoştinţei, familia s-a îngrijorat şi l-a dus la un specialist din New York”, a adăugat sursa. „A fost imediat internat şi supus unei operaţii chirurgicale”, a mai aceasta, adăugând că familia încearcă să nu facă public acest lucru.

Un alt prieten al starului a confirmat, pentru o publicaţie americană, că Newman a fost supus recent „unei proceduri medicale serioase”.

Vecinii săi din Westport, Connecticut, spun că actorul iese din casă şi că arată bine. Newman nu dă semne că ar vrea să renunţe la viaţa sa activă şi la pasiunea sa pentru maşinile de curse.

Prietenii spun că mai este ceva ce-l ţine în viaţă: cea de-a 50-a aniversare a căsătoriei sale cu Joanne Woodward.

Newman şi Woodward s-au căsătorit pe 29 ianuarie 1958.

„Orice probleme medicale ar avea Paul, acestea nu înseamnă nimic pentru el, dacă va apuca această sărbătoare magică cu Joanne”, a spus un prieten.

Născut pe 26 ianuarie 1925, Paul Newman este un reputat actor şi producător american, distins cu premiul Oscar. Actorul, care a jucat în peste 70 de filme, a câştigat un Oscar în 1987 pentru „Culoarea banilor", dar şi premiul pentru cel mai bun actor la Cannes, în 1985, pentru "Lunga vară fierbinte”.

În 2005, starul şi-a anunţat retragerea din cinematografie. Newman a apărut pe ecrane ultima dată în 2002, alături de Tom Hanks, în filmul „Drumul spre pierzanie”. Ulterior, şi-a împrumutat vocea pentru lungmetrajul animat „Maşini”, care a avut premiera în 2006.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul Newman, supus unei intervenţii chirurgicale urgente.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paul Newman, supus unei intervenţii chirurgicale urgente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   - trimis de
(25 ian 2008, 14:59:01
sa-i dea Dumnezeu sanatate !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte