Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce îşi doresc femeile în 2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ce vor femeile să le aducă anul care tocmai a început? Un sondaj efectuat în Marea Britanie a reuşit să afle care sunt dorinţele femeilor pentru 2008: să slăbească, să aibă un corp de invidiat şi să călătorească prin toată lumea.
Doamnele participante la sondajul comandat de postul de televiziune Diva TV au fost rugate să răspundă la trei întrebări, iar rezultatele obţinute vor ajuta telespectatorii să îşi facă o idee despre ce vor doamnele. Răspunsurile date pot fi considerate universal valabile, pentru că nu există în lumea aceasta vreo femeie care să nu vrea să i se îndeplinească măcar una dintre aceste trei dorinţe.
La întrebarea „Dacă aţi putea, ce aţi schimba la dumneavoastră?”, răspunsul aproape unanim al femeilor a fost „corpul”. Doamnele îşi propun (şi anul acesta) să se lupte cu kilogramele în plus, să adopte un regim de alimentaţie sănătos şi să completeze totul cu cât mai multe ore de exerciţii fizice intense. La aceeaşi întrebare, multe doamne au mai răspuns că şi-ar dori să aibă mai multă încredere în propriile forţe şi să fie mai puţin emotive. Rezultatele studiului au mai relevat că femeile vor mereu să fie mai inteligente, mai în formă, mai populare, dar şi să aibă mai mulţi parteneri (al optulea răspuns ca „popularitate”) şi să aibă parte de mai multă compasiune (răspunsul de pe locul nouă).
Întrebate ce ar putea să le îmbunătăţească stilul de viaţă, cele mai multe dintre doamne au răspuns fără ezitare că modificarea greutăţii le-ar face viaţa mai bună.
O locuinţă mai bună şi mai mult timp pentru ele însele au fost răspunsurile care au ocupat următoarele două locuri în preferinţele doamnelor. Acestea au mai menţionat că le-ar reveni zâmbetul pe buze dacă ar avea mai mult timp pentru prieteni şi familie, dacă şi-ar înnoi garderoba, dacă ar avea posibilitatea să se „retuşeze” cu ajutorul chirurgiei plastice. Trebuie să menţionăm aici că foarte puţine dintre respondente au spus că un copil le-ar face viaţa mai bună, acest răspuns situându-se pe ultimul loc în top ten.
Ultima întrebare le-a dat femeilor posibilitatea să îşi lase imaginaţia să zburde. „Dacă aţi trăi într-o lume a dumneavoastră, ce v-aţi dori cel mai mult să faceţi?”, le-au întrebat realizatorii sondajului. Cel mai des, doamnele au spus că ar vrea să călătorească prin lume, să îşi construiască o casă şi să înveţe o limbă străină, dar nu au uitat să îşi exprime dorinţa de a se căsători cu un bărbat bogat sau de a face o facultate mai bună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce îşi doresc femeile în 2008.
 Vizualizări articol: 401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce îşi doresc femeile în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte