Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecere

Băsescu face Revelionul în ţară, Tăriceanu pleacă în străinătate

Preşedintele Traian Băsescu a fost invitat să-şi petreacă Revelionul în Piaţa Mare a municipiului Sibiu şi să participe la manifestările de închidere a Programului "Sibiu - Capitală Culturală Europeană", însă şeful statului nu a confirmat participarea.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, şeful statului nu a confirmat încă dacă va participa sau nu la aceste manifestări, deşi a fost prezent la deschiderea Programului "Sibiu - Capitală Culturală", ocazie cu care a promis că va fi prezent la Sibiu ori de câte ori va putea.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, şi preşedintele Traian Băsescu au avut, ieri, o întrevedere, la Cotroceni, ocazie cu care şeful statului i-a acordat primarului Capitalei Culturale Europene Ordinul "Steaua României" în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie pe care o oferă statul român.

Cu această ocazie, Klaus Johannis i-a spus lui Băsescu că îl aşteaptă cât de curând la Sibiu, însă şeful statului nu a dat nici un răspuns în acest sens.

În noaptea de Revelion, sibienii şi turiştii aşteptaţi în Piaţa Mare a oraşului vor avea parte de un excepţional concert Europe, dar şi de un grandios foc de artificii. În programul oficial, la ora 22.30 este prevăzut un moment pentru discursuri şi aici ar putea lua cuvântul şeful statului în cazul în care va decide să întâmpine Anul Nou împreună cu sibienii.

Traian Băsescu a fost deja de cinci ori la Sibiu în 2007. Dintre aceste vizite, trei au fost vizite oficiale, iar două au fost vizite private în care a declarat că a dorit să se relaxeze departe de agitaţia din Bucureşti.

Premierul, în Andorra.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a intrat într-o scurtă perioadă de concediu şi intenţionează să sărbătorească Anul Nou în străinătate, în Andorra, împreună cu familia, urmând să revină în ţară la sfârşitul primei săptămâni din anul viitor, au declarat surse apropiate premierului.

"Spre deosebire de anii precedenţi, premierul şi-a propus să sărbătorească Revelionul într-o staţiune din străinătate", au afirmat sursele citate.

În luna august, şeful Guvernului şi-a luat câteva zile din concediul legal de odihnă, pe care le-a petrecut, alături de familie, atât în ţară, la casa de vacanţă de la Năvodari, cât şi în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu face Revelionul în ţară, Tăriceanu pleacă în străinătate.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu face Revelionul în ţară, Tăriceanu pleacă în străinătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte