Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2007 - Anul XII, nr. 308 (3676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Francis Ford Coppola:

Mâncarea românească nu e bună

Faimosul regizor Francis Ford Coppola, care a realizat în România filmul "Tinereţe fără tinereţe", a declarat într-un interviu acordat Reuters că mâncarea românească nu este bună.

Regizorul Francis Ford Coppola, câştigător a cinci premii Oscar, a cărui filmografie cuprinde producţii precum "The Godfather" şi "Apocalypse Now," a realizat cel mai recent film al său în România. Intitulat "Tinereţe fără tinereţe", acesta a fost turnat după nuvela omonimă a lui Mircea Eliade, fiind parţial filmat în România, unde regizorul a şi stat aproape un an, cu întreruperi.

Cunoscut ca fiind un gurmand şi degustător de vinuri, el a fost întrebat cum i s-a părut mâncarea din România. "Nu e grozavă", a răspuns Coppola. "Singura mâncare bună care se găseşte acolo este cea de influenţă turcească. De asemenea, poţi să mănânci decent şi la restaurantele italieneşti, însă după mâncarea românească nu am înnebunit".

Totodată, Coppola s-a mai declarat a fi un foarte bun bucătar. "Gătesc foarte bine. Nu am făcut o şcoală în sensul acesta, dar am un simţ bun în ceea ce priveşte mâncarea - iubesc mâncarea şi să gătesc", a spus el. "Am devenit un adept al peştelui. Îmi plac foarte mult pastele, însă acestea nu sunt foarte bune pentru mine, aşa că mă concentrez pe lucruri mai sănătoase. Nu poţi da greş cu fructele de mare", a mai zis regizorul.

De altfel, el a mai spus că mâncarea reprezintă unul dintre cele mai mari vicii ale sale. "Ştiu că nu-mi face bine şi ştiu că sunt supraponderal, însă iubesc să mănânc şi să beau vin, chiar dacă nu sunt un mare băutor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâncarea românească nu e bună.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâncarea românească nu e bună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Şalău pane cu cartofi şi conopidă 4 porţii – 50 minute  700g file de şalău 4 cartofi mari 1 conopidă potrivită 150ml ulei 2 ouă 3 linguri făină un vârf de cuţit şofran 2 cepe 1 leg. pătrunjel ± sare, piper ... Citeşte