Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Hollywood

Shiloh Nouvel Jolie Pitt, cel mai influent copil

Shiloh Nouvel Jolie Pitt, copilul actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, s-a situat pe primul loc în topul celor mai influenţii copii la Hollywood realizat de revista Forbes, ce include numele puştilor celebri care au cel mai mare efect asupra culturii populare.

Specialiştii revistei Forbes au analizat apariţiile a 50 de copii celebri, cu vârste sub 5 ani, pe internet şi în presă, în decursul ultimului an. Datele au fost compilate de E-Poll Market Research.

Shiloh a câştigat poziţia de lider încă înainte de apariţia ei pe lume, în mai 2006, datorită celebrilor săi părinţi. Naşterea sa a fost foarte aşteptată şi tratată pe larg de presa din întreaga lume. De fapt, fetiţa în vârstă de 1 an şi jumătate, singurul copil biologic al cuplului Brangelina, adună peste 2.000 de articole pe parcursul ultimului an.

Toată familia în top.

Restul familiei cuplului Jolie-Pitt apare, de asemenea, în acest top: Zahara, în vârstă de doi ani, o fetiţă adoptată din Etiopia, ocupă poziţia a treia, în timp ce Pax Thien, băieţelul în vârstă de trei ani adoptat din Vietnam, ocupă poziţia a cincea. Maddox, cel de-al patrulea copil al cuplului, adoptat din Cambodgia, nu a putut fi inclus în top din cauza vârstei, el având şase ani.

Pe poziţia a doua în top s-a situat Suri, în vârstă de un an şi jumătate, fiica actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise.

Pe poziţia a patra în top s-a situat Sean Preston Federline, în vârstă de doi ani, care a avut parte de multă atenţie din partea presei datorită vâlvei, de cele mai multe ori de ordin negativ, stârnită de mama sa, cântăreaţa Britney Spears. Un exemplu: pe când Sean Preston avea câteva luni, mama sa a fost surprinsă conducând maşina ţinându-l pe el în braţe.

Danielle Friedland explică de unde vine fascinaţia oamenilor obişnuiţi pentru copiii celebrităţilor: „Nu ne putem identifica cu adevărat cu vieţile luxoase duse de celebrităţi (...) dar ne putem identifica cu modul în care îşi îngrijesc copiii şi cu dragostea pe care le-o poartă urmaşilor lor”.

Simboluri ale stilului.

Datorită atenţiei de care se bucură şi banilor pe care îi câştigă părinţii, puştii devin mini-simboluri ale stilului: „Suntem fascinaţi că Suri este transportată la Paris şi Berlin în ţinute Burberry la fel de mult pe cât suntem fascinaţi de ţinutele lui Scarlett Johansson”, a indicat Sarah Ivens, editor-şef al revistei OK!.

Câteodată, un copil contribuie la creşterea popularităţii părinţilor. Un exemplu este Suri, care conferă controversatului cuplu scientologic Holmes-Cruise un aer romantic şi credibil. „Suri i-a resuscitat cariera lui Tom Cruise şi l-a umanizat”, este de părere Jill tempel de la World Entertainment News.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shiloh Nouvel Jolie Pitt, cel mai influent copil.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shiloh Nouvel Jolie Pitt, cel mai influent copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte