Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mungiu, nominalizat la Globul de Aur

Cristian Mungiu a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, la categoria "cel mai bun film străin", distincţii care vor fi decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles, pe 13 ianuarie 2008, informează goldenglobe.org.

Pe lângă filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", la aceeaşi categorie au mai fost nominalizate filmele "The Diving Bell and Butterfly", "Vânătorii de zmeie / The Kite Runner", "Lust, Caution" şi "Persepolis".

Anul trecut, Globul de Aur pentru cel mai bun film străin a fost obţinut de filmul "Scrisori din Iwo Jima / Letters From Iwo Jima", de Clint Eastwood.

"4,3,2" a primit recent premiul pentru cel mai bun film din partea Asociaţiei criticilor din Los Angeles, distincţie care se alătură premiului Palme d'Or primit la Cannes şi celui acordat de Academia Europeană de Film, Marelui Premiu FIPRESCI pentru cel mai bun film al anului, premiului pentru Cel mai bun film la Festivalul de la Stockholm etc. De asemenea, "4,3,2" a fost recompensat, în octombrie, cu Hollywood World Award, premiu care anticipează cu mare precizie filmele străine care vor ajunge să ia Oscarul decernat de Academia americană la sfârşitul lunii februarie a anului următor. De altfel, "4,3,2" reprezintă propunerea României pentru această ediţie a Oscarului, la categoria dedicată filmelor străine.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mungiu, nominalizat la Globul de Aur .
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mungiu, nominalizat la Globul de Aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte