Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2007 - Anul XII, nr. 292 (3662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedete

Jocuri cu Nicoleta Luciu, pentru telefonul mobil

Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu şi Diana Dumitrescu sunt primele vedete româneşti a căror imagine este folosită în trei jocuri pentru telefonul mobil, create de divizia de telefonie mobilă din cadrul agenţiei Mediafax şi disponibile în Orange World, portalul WAP al Orange.

"Nicoleta Luciu Poker" este un joc de poker pentru împătimiţii care vor să îşi facă mâna înainte de confruntările din viaţa reală. În joc, Nicoleta Luciu stă alături de utilizator şi îl încurajează să câştige.

În "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks", jucătorul trebuie sa pună cap la cap cărămizi de culori şi forme diferite, care, odată potrivite, dispar, descoperind fotografii incendiare ale vedetei.

Diana Dumitrescu, protagonista serialului de televiziune "Războiul sexelor", este o prinţesă modernă, pe care jucătorul de XCuts trebuie să o salveze din mâna extratereştrilor, distrugându-le baza de apărare cu o super navă construită de cei mai buni tehnicieni de pe Pământ.

Cele trei jocuri, "Nicoleta Luciu Poker", "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks" şi "Diana Dumitrescu XCuts", pot fi descărcate, contra cost, de clienţii Orange care au serviciul WAP activat şi un telefon compatibil, din secţiunea "Jocuri cu vedete româneşti" a portalului Orange World.

Jocurile pot fi comandate şi prin trimiterea unui mesaj text gratuit cu codul jocului, la numărul 344. Utilizatorii vor primi pe telefon un link, pe care trebuie să îl acceseze prin wap pentru a descărca jocul ales.

Codurile jocurilor sunt: "poker" pentru jocul "Nicoleta Luciu Poker", "xcut" pentru "Diana Dumitrescu XCuts" şi "sexy" pentru "Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks".

Preţul unei descărcări este 2,50 euro + TVA, însă, odată descărcat, jocul este stocat în memoria telefonului şi poate fi folosit nelimitat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jocuri cu Nicoleta Luciu, pentru telefonul mobil.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jocuri cu Nicoleta Luciu, pentru telefonul mobil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu ciuperci şi şuncă 4 porţii, 20  minute 8 ciuperci de pădure cu mărimea de 5 - 6 cm100g bacon12 frunze de dafin1 căţel de usturoi2 rămurele de rozmarin8 linguri ulei de măslinesare, piper Se curăţă şi se pisează usturoiul. Se pune într-un... Citeşte