Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2007 - Anul XII, nr. 289 (3659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brit Awards 2008

Kylie Minogue, onorată pentru întreaga carieră

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va fi recompensată cu un premiu special la gala Brit Awards 2008, în semn de recunoaştere a contribuţiei sale la dezvoltarea muzicii pop, informează entertainmentwise.com.

Starul australian calcă astfel pe urmele unor artişti celebri precum Oasis, Duran Duran şi Paul Weller.

"A fost o decizie unanimă. Kylie este artista preferată a tuturor şi s-a aflat, în mod repetat, pe primul loc în topurile din ultimii 30 de ani", a declarat o sursă pentru revista People.

Minogue, care a debutat în topurile muzicale în 1987, cu melodia "I should be lucky", şi-a lansat recent cel de-al 10-lea album al său, "X", iar, în prezent, cântăreaţa se află pe primele locuri în topurile muzicale cu noul ei single, "2 Hearts".

Pe 28 noiembrie, starul a anunţat că va pleca într-un nou turneu european, "KylieX2008", care va cuprinde 24 de concerte şi va debuta pe 6 mai 2008, la Paris.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul acesta.

La începutul lunii iulie, presa britanică informa că Minogue şi-a anulat turneul mondial care urma să înceapă în iunie 2008, după ce medicii şi-au exprimat temerile în legătură cu starea sănătăţii ei. De altfel, în urmă cu câteva zile, piesa britanică a publicat fotografii şocante cu cântăreaţa care doarme pe jos în culise sau care este transportată în braţe de asistentul său, după spectacol, fiind prea epuizată ca să se mai deplaseze pe propriile picioare.

Gala Brit Awards va avea loc pe 20 februarie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue, onorată pentru întreaga carieră.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Kylie Minogue, onorată pentru întreaga carieră4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu chimen 4 portii 45 minute Se fierb cartofii în coajă, se lasă la răcit şi se curăţă. Se taie ceapa şi se căleşte în ulei, împreună cu seminţele de chimen. Se adaugă sare şi piper. Când ceapa începe să se... Citeşte