Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2007 - Anul XII, nr. 284 (3655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ProTv

Vedete TV la "Dansez pentru tine", de 1 Decembrie

Amalia Enache, Corina Caragea şi Cristian Leonte vor intra în ringul de dans la ediţia specială din 1 Decembrie a emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată la Pro TV, de la ora 16 la ora 19, informează televiziunea.

"Dansez pentru tine" va îmbrăca haine de sărbătoare într-o ediţie specială de 1 Decembrie, atunci când Pro TV serbează 12 ani de revoluţie în televiziune, iar România şi românii sunt eroii zilei.

Surprize

Telespectatorii Pro TV vor fi răsfăţaţi cu dansuri speciale şi concurenţi neaşteptaţi, pe care de obicei îi văd în spatele pupitrului de la Ştirile Pro TV. De dragul copiilor şi din dorinţa de a ajuta nişte suflete părăsite, trei dintre vedetele Pro TV vor lasa deoparte sacoul de la ştiri şi vor îmbrăca ţinute glamour de dans.

Astfel, Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 22.30, va face pereche, în cursa pentru împlinirea unui vis, cu Mihai Petre, campion naţional la dans sportiv şi membrul cel mai temut al juriului de la "Dansez pentru tine". Împreună, cei doi promit să cucerească România cu un dans popular, dar şi cu o salsa plină de spirit.

Vise împlinite

Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Pro TV din dimineţile de week-end, o va avea alături pe Elwira Duda, cea care câştigă nenumărate competiţii la braţul lui Mihai Petre. Împreună vor cuceri ringul de la "Dansez pentru tine" în paşi de folclor şi cha-cha.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport, Corina Caragea, va concura şi ea pentru împlinirea visului unui copil. Alături de ea, într-un spectacol de folclor şi R&B, va fi Edi Stancu, coordonatorul baletului de la "Dansez pentru tine".

Tot de 1 Decembrie, ediţia specială a "Dansez pentru tine" va oferi un moment simbolic telespectatorilor săi. Imnul României va fi interpretat coregrafic de baletul emisiunii "Dansez pentru tine".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vedete TV la "Dansez pentru tine", de 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vedete TV la "Dansez pentru tine", de 1 Decembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei