Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diseară la ProTV

"Dansez pentru tine" multicolor

Telespectatorii Pro Tv vor avea parte, astăzi, de la 20.30, de o ediţie "Dansez pentru tine" multicoloră, echipele concurente urmând să danseze pe ritmuri ţigăneşti şi rock’n’roll, informează televiziunea.

Ringul de dans al emisiunii va fi invadat de culori iar costumele de la dansul ţigănesc, pe care le vor purta concurenţii, vor fi unele autentice. În plus, Cerebel va avea parte la proba rock’n’roll de o costumaţie revoluţionară. El va fi îmbrăcat în haine de puşcăriaş şi va fi prins de mâini de partenera sa, Marieta, pe tot parcursul dansului, cu lanţuri.

Emoţiile în rândul concurenţilor sunt foarte mari, vineri, una dintre perechile aflate la duel urmând să părăsească lupta pentru împlinirea visului, în urma votului telespectatorilor.

 

Votaţi-l pe Cezar!

 

Daniela Gyorfi dansează cu suceveanul Cezar Spirescu, bolnav de diabet, pentru ca fratele lui geaman să primească o orteză performantă, cu care s-o înlocuiască pe cea care îi provoacă răni şi îl face să se izoleze de lume. Cezar este diabetic şi întrerupe foarte des repetiţiile de dans pentru a-şi administra insulina care îi este vitală.

"Cezar este un om bolnav şi îl apreciez enorm pentru faptul că trece peste situaţia lui, peste stările de leşin şi epuizare pentru a-l ajuta pe fratele său care suferă cumplit. Povestea lui Romeo este cu atât mai tristă cu cât este un tânăr, care s-a născut normal şi dintr-o imprudenţă a medicilor este condamnat, pe viaţă să trăiască cu un picior mai scurt. Îl putem ajuta să se integreze în societate şi să treacă peste durerile rănilor pe care i le provoacă ortezele vechi câştigând o orteză performantă, care să nu-i facă mai mult rău decât bine, aşa cum îi face orteza pe care o are acum", a declarat printre lacrimi, înaintea duelului, Daniela Gyorfi.

Pentru că şi mama ei este bolnavă de diabet şi paralizată de mulţi ani, Daniela este foarte motivată să lupte şi repetă până la epuizare pentru a trece peste acest duel şi a ajuta un om aflat în suferinţă. Chiar şi mama Danielei l-a sunat pe Cezar să-l încurajeze.

Telespectatorii Pro Tv, care vor să-l ajute pe Cezar să-şi salveze fratele, pot trimite SMS la 1776 cu textul Daniela sau Cezar.

Şi Delia şi-a petrecut săptămâna duelului mai mult în sala de repetiţii, a dansat până la epuizare şi l-a încurajat pe Ionel, partenerul ei.

Ionel este un băiat înfiat care le datorează părinţilor adoptivi viaţa. Tatăl lui este paralizat, Ionel visând să poată face rost de bani de tratament pentru boala tatălui sau de un scaun rulant cu care mama lui să-l poată transporta mai uşor.

Telespectatorii Pro Tv îl pot ajuta pe Ionel să-şi împlinească visul trimiţând SMS la 1776 cu textul Delia sau Ionel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Dansez pentru tine" multicolor.
 Vizualizări articol: 385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Dansez pentru tine" multicolor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei