Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"În emisiunea ""Ce se întâmplă, doctore?"""

Iulia Vântur vorbeşte despre operaţia de mărire a bustului

"

Iulia Vântur vine în emisiunea Oanei Cuzino, "Ce se întâmplă doctore?", care se difuzează astăzi de la orele 17.15 la PRO TV, unde vorbeşte deschis despre operaţia de mărire a bustului pe care şi-a făcut-o de curând şi prezintă în exclusivitate detaliile acestei intervenţii chirurgicale.

Marius Moga este şi el prezent în show-ul de astăzi, alături de iubita lui care dezvăluie că Marius a sprijinit-o şi a fost alături de ea pe tot parcursul acestei perioade. Prezentatoarea de la  "Dansez pentru tine", mărturiseşte că şi-a dorit această operaţie pentru că simţea nevoia unei schimbări şi pentru ca starea ei psihică să fie una mai bună.

Iulia dezvăluie că Marius Moga a fost cel care a căutat toate informaţiile necesare pe internet şi a analizat toate riscurile la care se supune dacă face acest pas. Ea îi povesteşte Oanei Cuzino cum reuşeşte să se împartă între ştirile Pro Tv, show-ul “Dansez pentru tine” şi viaţa personală şi cum îşi găseşte resursele necesare să fie tot timpul  plină de energie.

În ediţia de astăzi a emisiunii "Ce se întâmplă doctore?" sunt invitaţi şi băieţii de la Akcent care mănâncă cu poftă pastele gătite de Marius Moga sub atenta îndrumare a Iuliei. Sorin vorbeşte despre pasiunea sa pentru fotografie şi mărturiseşte că visul lui este să îşi deschidă o expoziţie cu pozele făcute de el.

Andreea Antonescu aduce în premieră în cadrul show-ului "Ce se întâmplă doctore?" noul ei videoclip şi vorbeşte despre relansarea pe piaţa muzicală, despre colaborarea cu formaţia Class şi despre modalitatea prin care îşi alege ţinutele de scenă.

Oana Cuzino îl are invitat şi pe Alin Oprea care prezintă noua formulă a trupei Talisman şi cântă cel mai recent single al lor intitulat “Fără tine”, iar Liliana Ştefan, autoarea Cuţiutelor Muzicale, vine în emisiune cu noul ei proiect cu muzică de relaxare, "Apa, leagănul vieţii”.

Telespectatorii Pro Tv vor putea urmări evoluţia concurenţilor înscrişi în lupta cu kilogramele în plus, în competiţia “Poftiţi la slăbit!".

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulia Vântur vorbeşte despre operaţia de mărire a bustului.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulia Vântur vorbeşte despre operaţia de mărire a bustului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei