Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2007 - Anul XII, nr. 247 (3622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fetele sexy şi rele nu mai au căutare la Hollywood

"

La Hollywood nu mai sunt la modă starurile sexy şi rele, precum Lindsay Lohan, ci cele care sunt serioase şi se ţin de treabă, potrivit unui top al celor mai fierbinţi staruri cu vârsta sub 25 de ani, realizat de un site destinat cinefililor, informează Reuters.

Site-ul de internet Moviefone.com, care aparţine companiei AOL, a dat publicităţii un top al celor mai fierbinţi 25 de staruri cu vârsta sub 25 de ani, realizat cu ajutorul mai-marilor industriei cinematografice, care au pus accent pe experienţa profesională şi perspectivele de viitor şi nu pe sex appeal şi celebritate.

Lista a inclus nume populare ale musicalului acestei veri „Hairspray”, Zac Efron şi Elijah Kelley, şi numele actriţei nominalizate la Oscar, Keira Knightley, starul „Piraţilor din Caraibe”. Lor li s-au alăturat vedete precum Scarlett Johansson sau debutanţi care promit, precum Ellen Page, Michael Cera şi Jonah Hill.

„Lista este diversă, cu o gamă largă de staruri tinere, nu numai fierbinţi, ci şi talentate”, a declarat editorul-şef al Moviefone, Scott Robson.

Din juriu au făcut parte nume mari din industria cinematografică, precum actorul Michael Douglas, regizorul Jason Reitman („Mulţumim că fumaţi”) şi producătorul Akiva Goldsman („Dl şi dna Smith”).

Anul trecut, Lohan, în vârstă de 21 de ani, a primit titlul de cel mai fierbinte star tânăr, după performanţele din „Ultimul radio show” şi „Bobby”. Totuşi, de la începutul acestui an, Lohan a fost internată de trei ori în clinici de dezintoxicare. Cele mai recente filme ale sale, „Bunica-i şefa” şi „I Know Who Killed Me” nu au avut succes de box office. Iar Lohan este, deocamdată, pe lista neagră a studiourilor de la Hollywood.

Spre deosebire de Lohan, Mischa Barton este considerată o starletă „hot”, nu numai datorită rolului din serialul de televiziune „Rebeli în California” ci şi datorită celor opt proiecte pe care le-a obţinut pentru următorul an şi jumătate."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetele sexy şi rele nu mai au căutare la Hollywood.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetele sexy şi rele nu mai au căutare la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei