Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2007 - Anul XII, nr. 232 (3607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedetă

Britney Spears a pierdut custodia copiilor în favoarea fostului ei soţ

"

Problemele artistice, judiciare şi personale ale cântăreţei americane Britney Spears au luat, luni, o întorsătură dramatică, după ce un judecător a decis să-i retragă temporar custodia celor doi copii ai săi în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, transmite AFP.

Judecătorul Scott Gordon a decis să acorde temporar fostului soţ al lui Britney Spears, Kevin Federline, custodia unică a celor doi copii, Sean Preston, în vârstă de 22 de luni, şi Jayden James, în vârstă de 10 luni. Decizia intră în vigoare din data de 3 octombrie, la prânz.

Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat în iulie, custodia copiilor a fost împărţită în mod egal între cei doi foşti soţi.

Pe 18 septembrie, Spears, în vârstă de 25 de ani, a fost obligată de un judecător să se supună regulat unor teste de depistare a drogurilor în sânge şi să lucreze cu un consilier parental pentru a învăţa să-şi crească copiii împreună cu fostul soţ, Kevin Federline.

De la sfârşitul lui 2006, tânăra femeie s-a evidenţiat printr-un comportament straniu. Britney a devenit o prezenţă constantă în cluburile de noapte de la Hollywood şi a fost implicată în numeroase scandaluri. Spears frecventează întâlnirile Alcoolicilor Anonimi din februarie, de când s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la patru zile după ce imaginea ei a suferit o transformare radicală. Cântăreaţa s-a ras pe cap, fapt ce a stârnit întrebări în presă privind starea ei mentală.

Între timp, Spears a primit o nouă lovitură din partea agenţiei sale de impresariat, care numai după o lună de colaborare a decis să nu mai lucreze cu cântăreaţa. Reprezentanţii agenţiei Firm, unul dintre liderii în domeniul impresariatului artistic, au declarat: "Credem că Britney este foarte talentată şi a realizat multe albume. Dar circumstanţele actuale ne-au împiedicat să ne facem treaba".

La acest fiasco personal şi artistic se adaugă problemele cu justiţia

Pe 21 septembrie, Spears a fost pusă sub acuzaţie pentru fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis valabil, după un incident care a avut loc în apropiere de Los Angeles. Pe 6 august, vedeta a fost filmată în timp ce încerca să-şi parcheze maşina. Spears a lovit o maşină din parcare, după care a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vedeta riscă, însă, o pedeapsă de până la şase luni de închisoare.

Spears a cunoscut celebritatea în 1999, cu melodia "Baby One More Time", al cărei videoclip o prezintă pe cântăreaţă în rolul unei liceene foarte îndrăzneţe.

Starul, care a vândut 76 de milioane de albume, a deţinut timp de cinci ani recordul de cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, cu un venit anual de 38,5 milioane de dolari, după care a fost detronată de veterana Madonna.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears a pierdut custodia copiilor în favoarea fostului ei soţ.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears a pierdut custodia copiilor în favoarea fostului ei soţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează