Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2014 - Anul XIX, nr. 2 (5511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


www.filadelfiasv.ro, un neam prost

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am înţeles pentru ce se plăteşte cu moarte veşnică. Pentru lăcomie, curvie, închinarea la idoli, furt, iubirea de sine, iubirea de bani, păcatul sodomiei, ucidere, alcool, droguri, dar şi orice păcat considerat mic sau mare. Deci, dacă faci lucruri foarte grave pe Pământ, dar şi lucruri mai puţin grave, n-ai nici o şansă să descoperi că există viaţă şi după moarte. Am aflat asta de la doamna sau domnul www.filadelfiasv.ro, care ţine slujbe la Biserica Filadelfia din Suceava. Un lăcaş de cult care este situat pe strada Narciselor, la numărul 5, şi care răspunde la unul dintre numerele de telefon 0755 702 476 şi 0749 633 121. Doamna sau domnul www.filadelfiasv.ro le-a comunicat sucevenilor în preajma Crăciunului pentru ce ar putea plăti cu moartea veşnică. A făcut-o prin intermediul unor scrisori, pe care, cu ajutorul unor neamuri proaste, le-a pus în cutiile poştale ale mai multor cetăţeni ai municipiului Suceava. Spun neamuri proaste, pentru că, în unele cazuri, trimişii www.filadelfiasv.roau rupt afişele de pe casa scării prin care era anunţat programul de vizită al preoţilor creştin-ortodocşi. Nu e de mirare că neamurile proaste s-au ocupat de propaganda cultului din care face parte doamna sau domnul www.filadelfiasv.ro, fiindcă şi respectiva doamnă sau respectivul domn este un neam prost. Pentru că numai un neam prost ar fi indus în eroare cetăţeanul folosindu-se de sigla companiei de gaz metan şi electricitate E.On. Pentru ca plicul pus în cutiile poştale de neamurile proaste să fie deschise de cât mai multă lume, pe acestea scria, cu aceleaşi caractere ca şi cele folosite de E.On., E.Un. Şi pentru ca prosteala să fie şi mai mare, sub E.Un. scrie, cu litere mici, „dar de crăciun”. Deci, „E.Un. dar de Crăciun”. Iar scrisoarea, care arată ca o factură de la E.On., începe aşa: „Nu aveţi nimic de plătit!”. După care urmează textul de ameţire de cap a cetăţenilor, care ar trebui să abandoneze credinţa lor şi să sară în braţele doamnei sau domnului www.filadelfiasv.ro. Cultele legal înregistrate în România au dreptul să atragă credincioşi prin diferite metode, dar nu şi prin furt de identitate. Măi, www.filadelfiasv.ro, doar tu ai scris că furtul înseamnă moarte veşnică. Păi, una scriem şi alta facem, www.filadelfiasv.ro? De-a lungul timpului, comercianţilor din Bazarul din lunca Sucevei li s-au întocmit dosare penale pentru vânzarea de produse contrafăcute, pentru vânzarea, de pildă, a pantofilor sport „Pumna” sau „Adibas”. Poliţiştii şi procurorii ar trebui să se ocupe acum şi de neamul prost www.filadelfiasv.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului www.filadelfiasv.ro, un neam prost.
 Vizualizări articol: 5233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 24 voturi
www.filadelfiasv.ro, un neam prost3.0524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 ian 2014, 12:39:31
aşa-i
dacă minţi (ne)luminate se conectează cu îndoieli creştine?!
aşa-i ... adică ... să mizezi doar pe agheazma "necompensată" ?!
aşa-i ! Creştinul pierde fără să joace, vrei să-i faci un bine ?!
folosind aceleaşi unelte "moderne" ... ce n-au prins altă dată ?!
laughing
orgii livresce în timpul slujbelor, propagandă ... afară
suflete scuturate de supărări ( provocate şi de religie )
aşa-i !
IUBIREA-i capodopera raţiunii , cei ce (culmea) "blestemară"
sar în faţă ( ŞI ÎN FAŢĂ) voind să fie puşi pe efigie !!!
aşa-i
între vorbitor şi ascultător e o prăpastie de miliarde de lei
fără contact(e) cu realitatea lansează "mişcări" cu paraşuta
aşa-i! dacă-i dezbraci de etichete rămân doar nişte mişei
ce, deseori, de la ciolan îşi fac public ... disputa ( aşa-i )
2.   Punctual trimis de
(11 ian 2014, 23:02:43
acele scrisori reprezinta o greseala pentru ca s-a folosit minciuna prin folosirea acelui e-un care seamana cu eon. Se putea pune o floare si era ok. va rog sa puneţi imaginea de pe plic cu imaginea eon alaturi si sa va ganditi sincer ce vedeti. In tari civilizate li se intenta proces.

articolul de mai sus este un articol si nu trebuie sa aduca dovezi, dar trebuie sa le aibă. Daca vrea cineva dovezi, ca s-au rupt afise ale preotilor ar trebui sa ne intalnim la tribunal. Acolo se aduc dovezi. Insa cred ca suficienta lume ar depune marturie. Insa suntem de acord cu totii ca a rupe afise valabile e un act pe care ar trebui sa-l condamnam cu totii.

nimeniu nu acuza cultul respectiv ca a trimis un mesaj urat. Ci e vorba de felul in care au facuto! Daca erau sinceri era ceva, insa modalitatea mincinoasa in care au ales sa pacaleasca individul se numeste manipulare. A mani ☭ inseamn sa faci pe cineva sa faca ceva ce in conditii reale nu ar face. Exact asta au facut ei. Au pus o sigla asemanatoare cu sigla eon ca lumea sa deschida plicull. Asta e urat si se numeste minciuna. sa stiti ca sinceritatea era de preferat si nu ar fi avut nimeni sa va reproseze nimic.

3.   Hotul sau prostul... trimis de
(11 ian 2014, 23:49:08
Pentru "atotcunoscatorii" cu frica de Dumnezeu de mai sus: Imi imaginez ca voi sustineti propovaduirea Domnului si nu e gresit, dar as vrea sa-mi gasiti un personaj (de preferat biblic) care s-a dat drept altcineva ca sa le spuna oamenilor cat de bun este Dumnezeu. Multi dintre acesti "frati" sunt atat de incuiati incat nu vad decat la suprafata tot ce scrie in Biblie si aplica mot-a-mot. Dar ei sunt invicibili, fara de pacat, si se roaga pentru noi ceilalti care suntem clar sortiti pierzaniei... Cine ne poate condamna in afara de Dumnezeu? Voi!? De unde stiti ca ce faceti voi e bine si ce fac ceilalti e rau? Mai usurel... am ajuns timpurile in care religia este o incredintare individuala si la libera alegere a fiecaruia. Adaptati-va si obisnuiti-va cu ideea!happy By the way... Cred in Dumnezeu si nu L-as supara cu nimic pe cat posibil, dar pot face asta si in patratica meahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei