Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 mar 2010 - Anul XV, nr. 65 (4356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reduceri de până la 40% pentru pachetele vândute la Târgul de Turism din Bucureşti

Agenţiile de turism prezente la târgul de profil care se desfăşoară în perioada 18-21 martie la Palatul Parlamentului acordă reduceri la preţul pachetelor turistice cu 10% mai mari decât cele anunţate cu o lună înainte de începerea expoziţiei, astfel încât discount-urile ajung la 20-40%.

"Dacă un turist cumpără un pachet pentru o destinaţie internă de la târg, va beneficia atât de reducerea făcută prin programul înscrieri timpurii, unde turistul trebuie să cumpere biletul înainte de 31 martie, cât şi de reducerile făcute de agenţii la târg. Astfel, preţul unui bilet pentru o destinaţie internă poate fi achiziţionat cu o reducere de până la 40%", a declarat agenţiei MEDIAFAX Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Ea a adăugat că programul de înscrieri timpurii şi tarifele reduse faţă de anul trecut au făcut ca agenţiile să înregistreze, în lunile ianuarie şi februarie, creşteri ale vânzărilor comparativ cu perioada similară a anului trecut.

"Pentru destinaţiile externe, deşi reducerile iniţiale erau de 10%, în această perioadă preţurile au ajuns să scadă şi cu 20%", a afirmat Iulian Andrei, directorul agenţiei Blue Line din Bucureşti.

El spune că agenţiile au renegociat contractele cu hotelierii din străinătate, astfel încât în multe destinaţii din Turcia pachetele sunt mai ieftine cu 20% faţă de anul trecut, iar în Bulgaria cu 15%.

De asemenea, şi pachetele din ţări precum Egipt sau Tunisia se vând cu reducere.

"Şi ofertele speciale sunt mai tentante. Dacă anul trecut existau, în străinătate, pachete de şapte nopţi, din care turistul plătea şase, acum au apărut oferte de genul stai şapte nopţi şi plăteşti cinci", a adăugat Andrei.

Potrivit lui Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, printre destinaţiile externe unde preţurile au scăzut mai mult se numără Antalya (- 35% faţă de anul trecut), Mallorca (20%), Creta (15%) şi Rhodos (10%).

"A crescut interesul românilor şi pentru turismul de circuite. Avem pachete Vietnam-Cambodgia-Lhaos, care se vând cu 2.200 de euro, sau pentru Coasta de Est a Americii, unde preţul a opt nopţi este de 1.450 de euro de persoană, inlusiv transportul", a spus Burcea.

El a adăugat că în acest an s-au ieftinit şi croazierele, motiv pentru care numărul turiştilor care aleg acest gen de oferte este în creştere.

Noemi Hăgan, reprezentanta agenţiei de turism Eximtur din Cluj, spune că şapte nopţi în regim de demipensiune la un hotel de cinci stele din Paralia (Grecia) costă 199 de euro, iar o săptămână de cazare la o vilă de trei stele în aceeaşi staţiune poate costa 49 de euro.

"În staţiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, un loc în cameră dublă într-un hotel de trei stele costă 13 euro pe noapte, iar într-un hotel de cinci stele preţurile pornesc de la 49 de euro pe noapte. În Turcia, preţul unei nopţi de cazare în regim all inslusive la un hotel de cinci stele este de 48 de euro", a mai spus Hăgan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 40% pentru pachetele vândute la Târgul de Turism din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 40% pentru pachetele vândute la Târgul de Turism din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei