Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 nov 2008 - Anul XIII, nr. 262 (3943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bulevardul Magheru din Capitală, între cele mai scumpe artere comerciale

Bulevardul Magheru din Bucureşti ocupă locul 19 într-un clasament al celor mai scumpe 25 de artere comerciale din Europa, întocmit de firma de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL) pe baza valorii chiriilor din diferite oraşe europene.

Chiria spaţiilor comerciale amplasate pe bulevardul bucureştean era estimată de JLL la sfârşitul primului semestru la 1.500 de euro pe metru pătrat pe an, nivel care depăşea costul de închiriere de pe cea mai scumpă arteră din Stockholm - Biblioteksgatan, de 1.419 euro pe metru pătrat pe an şi din Lisabona - Chiado, de 1.200 de euro pe metru pătrat pe an, potrivit primei ediţii a raportului Prime High Streets Europe realizat de Jones Lang LaSalle.

De asemenea, şi în capitala Finlandei - Helsinki, pe Aleksanterinkatu, chiriile sunt inferioare celor de pe Magheru, situându-se la un nivel anual de 1.188 euro/mp.

Alte artere care se află în urma bulevardului bucureştean ca nivel al chiriilor spaţiilor comerciale sunt Nowy Świat, din Varşovia - 1.080 euro/mp/an, Elizabetes district din Riga - 720 euro/mp/lună, Gedimino Av. din Vilnius - 720 de euro/mp/lună.

Parisul ocupă prima poziţie în clasamentul JLL, cu un nivel al chiriilor de 7.360 de euro pe metru pătrat/an, înregistrat pe Champs Elysees. Capitala Franţei este urmată de Moscova, unde pe Stoleshnikov Lane chiriile se ridică la 7.035 de euro, şi de Londra, unde pe New Bond Street costul de închiriere este de 6.762 de euro.

Din regiunea Europei Centrale, Bucureştiul este depăşit doar de Praga, cu Na Prikope, şi de Budapesta cu Vaci Street, unde chiria spaţiilor de retail este de 1.800 euro/mp/an.

Faţă de nivelul din perioada similară a anului trecut, chiriile spaţiilor comerciale de pe Bulevardul Magheru au crescut cu 13,6%, tendinţa ascendentă fiind specifică majorităţii pieţelor luate în calcul în clasament.

 

Google a renunţat la acordul cu Yahoo!

Google a renunţat la acordul cu Yahoo! vizând un parteneriat în domeniul publicităţii online, ca urmare a opoziţiei autorităţilor americane antitrust, a declarat, miercuri, David Drummond, directorul companiei pe probleme juridice.

"După patru luni de analiză, inclusiv discuţii privind variante de schimbări, este clar că autorităţile de reglementare şi o parte a companiilor de publicitate sunt, în continuare, îngrijoraţi privind acordul", a afirmat Drummond într-un post pe blogul personal.

Departamentul Justiţiei din SUA a anunţat, miercuri, că a notificat compania Google că intenţionează să iniţieze un proces pentru a bloca acordul pe motiv că încalcă legile concurenţei.

Conducerea Yahoo! a precizat, într-un comunicat, că este "dezamăgită că Google a ales să renunţe la acord şi nu să-l apere în justiţie".

Cele două companii, cele mai mari din industria căutării pe Internet, au anunţat acordul de parteneriat în iunie, însă au întârziat implementarea acestuia pentru a permite Departamentului Justiţiei din SUA să verifice dacă încalcă reglementările antitrust.

"Suntem bineînţeles dezamăgiţi că înţelegerea nu se va materializa", a spus el.

Google şi Yahoo! controlează împreună aproximativ 80% din piaţa căutărilor pe Internet, potrivit unui studiu realizat în luna august de scompania comScore Inc.

Prin cedarea de spaţiu publicitar companiei Google, veniturile Yahoo! ar putea să urce cu 250-450 milioane de dolari în primul an de la încheierea contractului, au anunţat în iunie cele două părţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulevardul Magheru din Capitală, între cele mai scumpe artere comerciale.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulevardul Magheru din Capitală, între cele mai scumpe artere comerciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei