Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 oct 2008 - Anul XIII, nr. 249 (3930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbarea operatorului de telefonie cu păstrarea numărului va costa 11 sau 13 euro

Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicaţii fără renunţarea la numărul său de telefon va fi tarifată cu 11 euro în cazul companiilor de telefonie mobilă şi cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixă, a declarat, ieri, preşedintele ANC, Liviu Nistoran.

"Nivelul acestor cheltuieli a fost stabilit ca medie a tarifelor practicate în alte state europene unde portabilitatea este operaţională", a spus şeful Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANC).

Orice utilizator poate, începând de ieri, 21 octombrie, să treacă la un alt operator de telefonie mobilă păstrându-şi numărul, în cel mult 10 zile de la data înştiinţării în scris a furnizorului actual.

 

Transferul la Vodafone, gratuit

Reprezentantul Vodafone România, Mihai Tărniceanu, director asociat al departamentului Reglementări de Afaceri, a anunţat că operatorul va suporta, integral, până la finele anului, cheltuielile clienţilor care solicită portarea numerelor din alte reţele.

Utilizatorii care doresc să se transfere de la un alt operator de telefonie la Vodafone România, fără să-şi schimbe numărul, pot face acest lucru gratuit până la sfârşitul anului, compania anunţând că va acoperi tariful de portare în acest interval.

Oferta este valabilă pentru cei care se abonează la serviciile de telefonie mobilă sau fixă furnizate de Vodafone România, a anunţat, ieri, compania.

Serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil în reţeaua operatorului începând de ieri, 21 octombrie, potrivit reglementărilor în vigoare.

"Promoţional, până la 31 decembrie 2008, utilizatorii care optează pentru serviciile noastre de telefonie mobilă şi fixă, pe bază de abonament, îşi pot porta gratuit numărul în reţeaua Vodafone", a declarat, într-un comunicat, Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone România.

Reprezentanţii celorlalţi operatori au reiterat că portabilitatea numerelor de telefon va creşte concurenţa pe piaţa de profil şi s-au arătat optimişti cu privire la impactul acestei măsuri asupra portofoliului de clienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbarea operatorului de telefonie cu păstrarea numărului va costa 11 sau 13 euro.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimbarea operatorului de telefonie cu păstrarea numărului va costa 11 sau 13 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei