Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai mulţi directori din agenţia care gestionează fondurile SAPARD au demisionat

Doi directori din cadrul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), instituţie care gestionează fondurile SAPARD, şi unul dintre directorii generali adjuncţi, şi-au dat demisia în ultima lună.

Pentru ocuparea posturilor de directori la direcţiile de control şi antifraudă şi de selectare contractare vor fi organizate concursuri pe 4 septembrie.

Totodată, Teodor Bâte, director general adjunct cu responsabilităţi privind plăţile, va părăsi funcţia începând cu data de 1 septembrie.

APDRP are, potrivit organigramei, două posturi de acest fel, respectiv director general adjunct plăţi şi director general adjunct implementare tehnică.

Directorul general al agenţiei, Laszlo Klarik, nu a putut preciza când au fost depuse demisiile, dar a arătat că au fost înaintate, cu aproximaţie, în ultima lună.

Totodată, Klarik susţine că plecările nu au legătură cu situaţia actuală în cazul plăţilor SAPARD, sistate până la remedierea unor deficienţe constatate de un audit al Comisiei Europene.

Directorul APDRP a declarat, joi, că directoarea Direcţiei Control şi Antifraudă şi-a prezentat demisia din motive care nu au legătură cu rezultatele auditului SAPARD. În ceea ce priveşte celelalte plecări, acestea au survenit ca urmare a unor motive de sănătate sau a găsirii unui alt post, a spus Klarik.

Ministrul Agriculturii, Dacian Cioloş, a declarat joi că o parte din angajaţii Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit nu s-au implicat suficient în activitatea instituţiei, iar funcţionarea acesteia va fi îmbunătăţită din punct de vedere al managementului şi organizării.

Autorităţile din România au oprit temporar plăţile către beneficiarii programului SAPARD, după ce Comisia Europeană a stopat decontarea cheltuielilor, în urma deficienţelor găsite în urma unui audit din luna iunie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mulţi directori din agenţia care gestionează fondurile SAPARD au demisionat.
 Vizualizări articol: 328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai mulţi directori din agenţia care gestionează fondurile SAPARD au demisionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei