Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orange a început să vândă iPhone în România

Orange România a început ieri comercializarea terminalelor iPhone şi estimează că va vinde până la finele anului câteva zeci de mii de unităţi, potrivit directorului general al operatorului de telefonie mobilă, Richard Moat.

"Este o zi importantă pentru Orange România. iPhone este un terminal deosebit, captivant, cu numeroase capabilităţi multimedia şi sunt sigur că utilizatorii români vor fi interesaţi de oferta noastră. Credem că până la finele anului 2008 vânzările iPhone vor însuma câteva zeci de mii de unităţi", a declarat vineri Richard Moat.

Orange România a început, ieri, vânzarea terminalelor iPhone în şase magazine ale companiei situate în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Cluj-Napoca şi Braşov.

Compania este singurul operator care aduce oficial pe piaţa românească versiunea 3G a terminalului iPhone.

Preţurile unui terminal iPhone variază între 179 euro şi 489 de euro, în funcţie de model, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului.

În cadrul magazinului situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, numărul celor înscrişi pe lista de achiziţie a unui terminal iPhone se apropia de 100 în jurul orei 01:00.

Orange România este cel mai mare operator local de telecomunicaţii mobile, cu 10,1 milioane de clienţi la finele lunii iunie 2008.

În primele şase luni ale anului, veniturile operatorului român au avansat cu 9%, la 628 milioane euro.

Lansat în iunie 2007 în Statele Unite, iPhone este un terminal care combină un telefon, un browser Web (aplicaţie software care permite accesarea paginilor web) şi un player audio şi video. La momentul lansării, un terminal era vândut la preţul de 500 de dolari sau 600 de dolari, în funcţie de memorie.

În cel de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, încheiat la 28 iunie 2008, Apple a vândut 717.000 terminale iPhone, faţă de 270.000 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primul week-end de la lansarea noului model iPhone, în iulie 2008, Apple a vândut un milion de unităţi în 21 de ţări.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orange a început să vândă iPhone în România.
 Vizualizări articol: 319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orange a început să vândă iPhone în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei