Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Micii producători ar putea să vândă la rezerva de stat

Ministerul Economiei şi Finanţelor (MEF) analizează posibilitatea iniţierii de acte normative referitoare la achiziţia de produse agricole de la micii producători pentru rezerva de stat.

"Ministerul Economiei şi Finanţelor analizează, împreună cu celelalte instituţii abilitate - Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative şi Administraţia Naţională a Rezervelor Statului - posibilitatea iniţierii unor proiecte de acte normative referitoare la achiziţionarea produselor agricole de la micii producători", potrivit Biroului de presă al instituţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că le-a cerut miniştrilor de Finanţe şi de Interne să analizeze rapid posibilitatea ca la rezerva de stat să fie achiziţionate produse agricole de la micii producători.

Şeful statului a spus că, în cursul deplasărilor în ţară pe care le-a făcut în ultimele zile, a primit mesaje în legătură cu problema achiziţiei recoltei agricole din acest an, în condiţiile în care fermierii au obţinut o recoltă bună.

Băsescu a arătat că micii producători au două posibilităţi în legătură cu recolta obţinută, respectiv vânzarea sau depozitarea.

El a subliniat însă că preţurile oferite fermierilor sunt "extrem de scăzute", iar în aceste condiţii, a cerut în urmă cu două săptămâni ministrului Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, să analizeze dacă există resurse pentru ca la rezerva de stat să se achiziţioneze o cantitate mult mai mare de produse agricole, cum ar fi grâu sau porumb, decât cea existentă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Micii producători ar putea să vândă la rezerva de stat.
 Vizualizări articol: 300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Micii producători ar putea să vândă la rezerva de stat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei