Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dacia Sandero în România, la preţuri între 6.890 euro şi 9.850 euro

Dacia a lansat ieri în România modelul în două volume Sandero, al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0), la preţuri cuprinse între 6.890 euro şi 9.850 euro, cu TVA.

Sandero este disponibil în cinci versiuni de echipare şi două motorizări pe benzină, una cu un motor de 1,4 litri de 75 de cai putere, iar cealaltă cu un motor de 1,6 litri şi 90 CP. Deocamdată, Dacia Sandero nu va fi disponibilă cu motorizări diesel.

Versiunea de bază, denumită "Sandero", costă 6.890 de euro şi cuprinde, în dotarea standard, airbag pentru şofer, ABS şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), trei centuri de siguranţă spate reglabile pe înălţime şi bancheta din spate rabatabilă. Această versiune de echipare poate avea doar motorul de 1,4 litri.

Celelalte versiuni de echipare, Ambiant, Preferance, Laureate pot fi dotate echipate cu ambele motoare, iar versiunea Prestige, versiunea de top, este disponibilă doar cu motorul de 1,6 litri.

Comenzile pentru Sandero pot fi făcute începând de miercuri.

Garanţia oferită modelului este de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Dacia Sandero a fost prezentat pentru prima dată la salonul auto de la Geneva, desfăşurat în prima parte a lunii martie. Modelul Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez în Brazilia şi Argentina.

Noul model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe această platformă sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă) şi Logan Pick-Up (mini camionetă).

După lansarea Sandero, Dacia va introduce pe piaţă o versiune restilizată a Logan Sedan, data exactă nefiind încă stabilită. În 2009 şi modelul Logan MCV va beneficia de un facelift.

Cel de-al şaselea model dezvoltat în cadrul programului Logan este un Sport Utility Vechicle (SUV). Acest model va intra în producţie în 2009.

La înlocuirea actualei game Logan lucrează, din septembrie 2007, Centrul de design auto Renault Europa Centrală, inaugurat pe 30 mai la Bucureşti.

Cu 230.000 de vehicule comercializate anul trecut, Dacia a înregistrat o creştere a vânzărilor la nivel mondial cu 17,4% faţă de 2006.

În acelaşi timp, în România au fost vândute 102.062 de unităţi, în scădere cu 5,2% faţă de 2006.

Dacia a raportat pentru 2007 un profit net de 442,34 milioane lei (132,54 milioane euro), în urcare cu 17,2% faţă de exerciţiul financiar anterior, la o cifră de afaceri de 6,93 miliarde lei (2,07 miliarde euro), mai mare cu 24,8%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Sandero în România, la preţuri între 6.890 euro şi 9.850 euro.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacia Sandero în România, la preţuri între 6.890 euro şi 9.850 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei