Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2008 - Anul XIII, nr. 128 (3809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu va pleca în Tunisia împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri

Ministrul tunisian de Externe, Abdelwahab Abdallah, l-a invitat, ieri, pe premierul Călin Popescu Tăriceanu să efectueze o vizită oficială în Tunisia, invitaţie acceptată de şeful Guvernului, care a precizat că va veni împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri, pentru diferite proiecte economice.

Ministrul tunisian de Externe, aflat în vizită la Bucureşti, a fost primit la Guvern de premierul Tăriceanu, pentru o discuţie legată de relaţiile economice şi politice dintre Tunisia şi România.

Premierul a arătat că este necesar ca România, ca stat membru al Uniunii Europene, şi Tunisa, unul dintre statele africane din vecinătatea UE, să susţină proiectul european pentru crearea cadrului de stabilitate şi securitate politică, socială şi economică, în bazinul mediteranean, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Şeful diplomaţiei tunisiene l-a invitat pe Tăriceanu să efectueze o vizită oficială în Tunisia, invitaţie acceptată de primul-ministru.

"O vizită la acest nivel ar impulsiona relaţiile dintre ţările noastre", a spus ministrul de externe, precizând că Tunisia este interesată de implicarea companiilor româneşti în proiecte de infrastructură, construcţii şi exploatarea resurselor.

Tăriceanu a precizat, în acest context, că va invita, cu ocazia vizitei în Tunisa, şi o delegaţie de oameni de afaceri, care să participe la un forum economic, se mai aată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu va pleca în Tunisia împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri.
 Vizualizări articol: 341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu va pleca în Tunisia împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei