Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsa de personal calificat afectează expansiunea OTP Bank

OTP Bank România îşi va încetini expansiunea, deschizând doar cinci sucursale în acest an, comparativ cu 28 de unităţi inaugurate doar în ultimele trei luni din 2007, în contextul lipsei de personal calificat şi preţurilor ridicate ale proprietăţilor, potrivit publicaţiei Budapest Business Journal.

Peste o sută de sucursale au fost deschise în România în ultimii trei ani, ceea ce a condus la o lipsă a forţei de muncă calificată, determinând o creştere a salariilor cu 25%, cu mult peste nivelul de 7% al ratei inflaţiei, a declarat directorul general al OTP, László Diósi, pentru agenţia de presă ungară MTI, citată de Budapest Business Journal.

OTP Bank România va avea, la sfârşitul anului 2008, 109 sucursale, cu mult sub necesarul de 170-200 de unităţi, care ar conferi o acoperire optimă.

Totuşi, banca se va concentra asupra unei mai bune utilizări a reţelei existente şi asupra vânzării prin intermediul agenţilor, a adăugat Diosi.

OTP Bank România se va concentra asupra împrumuturilor ipotecare şi a produselor noi pentru piaţa românească, care au fost deja testate în Ungaria.

Reprezentantul OTP a adăugat că banca a încetat să mai semneze contracte pentru împrumuturi personale negarantate în 14 sucursale din România, din luna noiembrie 2007, dar le va reintroduce din martie. De asemenea, Diosi a atribuit numărul mare de probleme apărute la aceste credite personalului necalificat.

Revizuirea planurilor de expansiune şi întreruperea acordării de credite de consum nu va afecta obiectivele de vânzări ale băncii, a adăugat Diosi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lipsa de personal calificat afectează expansiunea OTP Bank.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lipsa de personal calificat afectează expansiunea OTP Bank0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte