Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2008 - Anul XIII, nr. 44 (3725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertă specială la preţul biletelor de tren pentru microbişti

CFR Călători a informat că persoanele care vor să participe la Campionatul European de Fotbal din Austria şi Elveţia în iunie 2008 pot cumpăra bilete de tren la preţuri speciale.

Potrivit sursei citate, această ofertă este valabilă în Austria şi Elveţia în perioada cuprinsă între 1 mai şi 31 iulie 2008, iar legitimaţiile intitulate "InterRail Euro08 Austria Switzerland Pass" pot fi cumpărate, începând cu 1 martie şi până la data de 30 iunie, de la toate agenţiile de voiaj şi din staţiile CFR care sunt deschise traficului internaţional.

"InterRail One Country Euro08 Austria Switzerland Pass este valabilă pentru adulţi şi copii la clasa întâi şi clasa a doua şi pentru tineri, la clasa a doua, iar beneficiarii sunt numai persoanele cu rezidenţă permanentă în Europa, mai puţin cei cu rezidenţă în Austria şi Elveţia", precizează sursa citată.

Tarifele pentru legitimaţia de transport variază în funcţie de clasa cu care se călătoreşte, categoria de vârstă şi valabilitatea pe zile într-o lună şi sunt cuprinse între 94,50 şi 255 de euro - pentru trei zile într-o lună, între 104 şi 285 de euro - pentru patru zile într-o lună, între 134,50 şi 363 de euro - pentru şase zile într-o lună şi între 149,50 şi 404 de euro pentru opt zile într-o lună, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă specială la preţul biletelor de tren pentru microbişti.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ofertă specială la preţul biletelor de tren pentru microbişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe de somon cu tarhon 400g somon 4 linguri vin alb sec400g cartofi fierţi30g unt1 leg. mare de tarhon verde1 leg. cozi de ceapă verde1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie1 ou200ml ulei2 linguri fãină± sare, piper Puneţi feliile de... Citeşte