Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cluburile de pe litoral nu vor avea voie nici în acest an să dea muzica tare pe timpul nopţii

Agenţii economici de pe litoral nu vor avea voie nici în sezonul estival din acest an să difuzeze muzică la un nivel ridicat de decibeli, pe timpul nopţii, după ora 01.00, iar cei care nu vor respecta această prevedere vor fi sancţionaţi.

Lucia Morariu, secretar de stat în cadrul Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că încă de la sfârşitul sezonului trecut poliţiştii au putut să dea amenzi celor care nu respectau legislaţia în privinţa zgomotului din localurile publice, după ora 01.00.

Lucia Morariu consideră, însă, că ar fi necesare şi alte soluţii pentru micşorarea nivelului zgomotului.

“Un alt tip de act normativ care să reglementeze nivelul sonor ar fi mai util decât interzicerea muzicii pe o perioadă de timp. Ştiu că Autoritatea Judeţeană de Sănătate Publică încearcă să găsească alte soluţii, dar în acest sezon această regulă cu oprirea muzicii după ora 1.00 este posibil să rămână singura variantă”, a afirmat Lucia Morariu.

Potrivit sursei citate, în alte ţări zona de distracţie este separată de cea pentru odihnă, dar pentru că pe litoralul românesc acestea nu sunt delimitate trebuie luată măsura opririi muzicii după miezul nopţii pentru ca turiştii să se poată odihni.

Prefectul judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, a spus că se caută soluţii pentru găsirea unor mijloace care să ducă la atenuarea zgomotului din discoteci şi cluburi, dar este greu de crezut că acest proiect ar putea fi realizat până la debutul acestui sezon.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluburile de pe litoral nu vor avea voie nici în acest an să dea muzica tare pe timpul nopţii.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluburile de pe litoral nu vor avea voie nici în acest an să dea muzica tare pe timpul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte