Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Previziuni

Patriciu anticipează o criză imobiliară puternică

România se va confrunta cu o criză imobiliară puternică, preţurile în acest domeniu urmând să scadă brusc, a declarat, ieri, Dinu Patriciu, preşedintele grupului Rompetrol şi proprietarul unor active imobiliare estimate la mai multe sute de milioane de euro.

"După începutul crizei bursiere, va urma o criză imobiliară puternică şi deja se văd semne. Într-o perioadă foarte scurtă va urma o scădere bruscă a imobiliarelor. Vânzătorii ţin preţurile ridicate şi nu vând, iar cumpărătorii nu cumpără şi totul stagnează. Există foarte multe argumente pentru a şti că începe o criză imobiliară în România", a afirmat Patriciu într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov.

Omul de afaceri a precizat că românii trebuie să fie conştienţi că domeniul imobiliar nu poate merge la infinit "doar la deal" şi că la un moment dat va interveni o stagnare şi ulterior un declin.

"În acest moment, investiţiile imobiliare sunt cele mai riscante. Iar eu am de gând să investesc în ceea ce mi se pare mai productiv în situaţii de criză", a spus Patriciu, fără să detalieze.

Grupul Rompetrol a fost preluat, anul trecut, de compania de stat KazMunaiGaz din Kazahstan, care a cumpărat 75% din acţiunile Rompetrol pentru 2,7 miliarde dolari.

Patriciu a declarat la acea dată că va continua să investească în industria petrolului, în imobiliare şi în presă, fără să excludă alte domenii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patriciu anticipează o criză imobiliară puternică.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patriciu anticipează o criză imobiliară puternică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte