Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

2,5 mil. euro pentru târgurile de turism

Ministerul Comerţului şi Turismului va aloca în acest an circa 2,5 milioane de euro pentru participarea la manifestări expoziţionale de turism, organizate în ţară şi în străinătate, potrivit Programului anual de marketing şi promovare turistică a României, aprobat miercuri de Executiv.

Suma face parte din bugetul de şapte milioane de euro alocat de Guvern pentru programe de promovare turistică a României, având ca scop promovarea celor mai importante destinaţii şi forme de turism în ţară şi pe principalele pieţe turistice din străinătate.

Participarea Ministerului pentru Comerţ, Turism, IMM-uri şi Profesiuni Liberale la aceste târguri va avea loc doar pe pieţele considerate "de interes", iar societăţile comerciale cu activităţi în turism, asociaţiile profesionale şi patronatele din domeniu, precum şi autorităţile administraţiei publice locale şi centrale, pot participa gratuit la aceste evenimente.

A doua sumă ca ordin de mărime din bugetul aprobat de Guvern se ridică la două milioane de euro şi este alocată pentru crearea brandului turistic al României. Această sumă vizează doar acţiunile din acest an ale ministerului, pentru că, potrivit actului normativ citat, crearea şi promovarea brandului turistic se va desfăşura în perioada 2008 - 2010.

În plus, o sumă de 70.000 de euro va fi alocată pentru achiziţia de servicii de consultanţă pentru crearea brandului turistic.

Reconstrucţia portalului www.romaniatravel.com, inclusiv publicitatea acestuia pe motoare de căutare pe internet va costa, de asemenea, 70.000 de euro.

Campania de publicitate pe piaţa internă pentru promovarea destinaţiilor turistice autohtone va costa 400.000 de euro, cu 10.000 de euro mai puţin decât suma care va fi alocată pentru publicitatea internaţională outdoor a ofertei turistice româneşti. O suma mai mică, 280.000 de euro, va fi destinată publicităţii outdoor pe piaţa internă.

Executivul a mai aprobat miercuri şi Programul anual de dezvoltare a produselor turistice, cu un buget de 1,39 milioane euro, pentru restructurarea sistemului informaţional în domeniul turismului, organizarea de parteneriate internaţionale, servicii de consultanţă pentru perfecţionarea cadrului legal conform regulilor UE şi realizarea de achiziţii materiale documentare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2,5 mil. euro pentru târgurile de turism.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5 mil. euro pentru târgurile de turism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte