Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2007 - Anul XII, nr. 303 (3671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obligaţiuni de cel puţin 12 miliarde de lei în 2008

România intenţionează să emită obligaţiuni în valoare de cel puţin 12 miliarde de lei în 2008, când va analiza, de asemenea, opţiunea de a lansa o emisiune de titluri cu maturitate la 15 ani, a declarat Eugen Teodorovici, secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor.

 "Valoarea titlurilor emise va creşte sau se va situa la nivelul programat pentru acest an, respectiv 12 miliarde de lei. Planul va fi aprobat până la finele anului", a declarat Teodorovici.

 De la începutul anului, România a vândut obligaţiuni în valoare de aproximativ nouă miliarde de lei, iar până la sfârşitul anului mai este programată o singură emisiune de titluri de trezorerie cu maturitate la zece ani, pe 20 decembrie, în valoare de 600 de milioane de lei.

De asemenea, Teodorovici a spus că România intenţionează să efectueze prima emisiune de euroobligaţiuni după anul 2003 cel târziu în februarie 2008. Emisiunea de euroobligaţiuni, în valoare de cel puţin 500 de milioane de euro, cu scadenţă la zece ani, a fost programată iniţial pentru luna noiembrie sau decembrie. Aranjorul emisiunii va fi anunţat săptămâna viitoare.

Primii factori de presiune asupra emisiunilor de obligaţiuni pentru anul 2008 sunt execuţia bugetului din acest an şi posibilele amendamente ale Parlamentului la proiectul de buget al Guvernului pentru anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obligaţiuni de cel puţin 12 miliarde de lei în 2008.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obligaţiuni de cel puţin 12 miliarde de lei în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu roşii şi mazăre 6 porţii – 70 minute250g margarină350g făină3-4 linguri apă minerală (sifon)300g roşii mici (cherry)250g mazăre fină Maxim’s50ml ulei1 ceapă mică3-4 frunze de busuioc1-2 fire rozmarin± sare, piper Din... Citeşte