Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii pentru taxi la aeroport

Ministerul Transporturilor (MT) a iniţiat un proiect de ordonanţă de urgenţă care vizează facilitarea accesului firmelor de taxi la transportul clienţilor aeroporturilor, creşterea concurenţei în domeniu şi introducerea unui tarif unic pentru cursele de la aerogară în oraşul deservit de aceasta.

Proiectul de act normativ dă posibilitatea tuturor firmelor de taximetrie să transporte călătorii din aeroporturi, dacă deţin o licenţă emisă anual de aerogara respectivă.

Criteriile de acordare a autorizaţilor vor fi stabilite de aeroporturi şi vor include câteva specificaţii obligatorii.

Tariful practicat pentru o cursă de la aeroport şi oraşul deservit va fi cel mai mic ofertat şi va deveni unic pentru toţi transportatorii.

Amânare la programul de dezvoltare

Ministerul Agriculturii a amânat transmiterea variantei revizuite a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), anunţată iniţial pentru 12 decembrie, după ce reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat o nouă întâlnire pentru discuţii şi clarificări pe marginea documentului.

"După ce am trimis pe 26 noiembrie informal programul revizuit am primit săptămâna trecută comentarii parţiale şi vom primi noi comentarii în această seară, iar cei de la Bruxelles au solicitat să mai avem o întâlnire de clarificare săptămâna viitoare. După această întâlnire, mai avem nevoie de o zi-două ca să includem comentariile şi apoi vom trimite varianta revizuită. (...) Nu pot spune o dată, dar oricum până la Crăciun el va pleca la Bruxelles, poate în 20 sau 21 decembrie", a declarat Cornelia Harabagiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Iniţial, Ministerul Agriculturii anunţase că şi-a propus să transmită documentul revizuit pe 12 decembrie.

Vodca Absolut, la privatizare

Statul suedez va scoate la licitaţie, anul viitor, compania de băuturi spirtoase Vin&Sprit, care produce vodca Absolut, şi ar putea obţine între şase şi şapte miliarde de dolari din cea mai mare privatizare derulată vreodată în Suedia.

Vânzarea uneia dintre cele mai bine vândute mărci internaţionale de vodcă a atras deja interesul mai multor ofertanţi

"Câştigător va fi cel care plăteşte cel mai mare preţ şi cel care, după o evaluare integrală, demonstrează că reprezintă cea mai bună opţiune pentru populaţia suedeză", a spus ministrul suedez pentru pieţele financiare, Mats Odell..

Creditele negarantate, în creştere

Creditele negarantate de peste 20.000 de lei şi acordate populaţiei au crescut, în primele nouă luni, de 6,4 ori comparativ cu nivelul consemnat la sfârşitul anului trecut, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR).

Împrumuturile cu valoare de peste 20.000 de lei aveau, în septembrie, o pondere de circa 60% în totalul creditelor pentru populaţie.

Dinamica "fulminantă" a creditelor negarantate cu valoare de peste 20.000 de lei a fost generată de aversiunea mult mai redusă la risc a băncilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condiţii pentru taxi la aeroport.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condiţii pentru taxi la aeroport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte