Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 dec 2007 - Anul XII, nr. 310 (3677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În sfârşit!

Salariul sucevenilor a trecut de pragul de 800 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lefurile medii ale angajaţilor din judeţul Suceava au trecut, în sfârşit, de 800 de lei. Conform unei analize întocmite de Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava, creşterea s-a petrecut în luna octombrie, când salariul mediu net în judeţ s-a cifrat la 810 lei. Numai într-o lună de zile, leafa celor aproximativ 105.000 salariaţi din Suceava a crescut cu 56 de lei.

Din aceleaşi date statistice reiese că lefurile din judeţ au crescut destul de semnificativ într-un an de zile. Astfel, de la un salariu mediu net de 678 de lei în septembrie 2006, salariul a ajuns la 733 de lei în februarie 2007 şi 754 de lei în septembrie a.c.

Comparativ cu lefurile medii din ţară, continuăm însă să fim mult în urmă. În România, salariul mediu net în luna octombrie a fost de 1084 de lei, de unde rezultă că salariaţii din judeţul Suceava câştigă cu aproximativ 25% mai puţin decât media pe ţară.

Şi la capitolul salarii medii brute situaţia este cam aceeaşi. În Suceava, în luna octombrie a acestui an, salariul mediu brut a fost de 1084 de lei, faţă de 1471 de lei, media pe ţară.

În Suceava, din punct de vedere al lefurilor oficiale cel puţin, cel mai bine o duc salariaţii care lucrează în domeniul agriculturii şi în serviciile anexe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariul sucevenilor a trecut de pragul de 800 de lei.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Salariul sucevenilor a trecut de pragul de 800 de lei2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fbfh trimis de
(26 dec 2007, 18:35:43
bai o sa va iasa pe ochi bani astia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de tagliatelle cu legume 6 porţii 60 minute700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată  într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi... Citeşte