Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2017 - Anul XXII, nr. 32 (6448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Florin HAIDAMAC

Florin HAIDAMAC


Campania umanitară „13 copii – Nenumărate gânduri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zile de iarnă. Zile lipsite de soare. Zile friguroase. Zile în care un zâmbet poate topi orice. Zile în care ţara fierbe. Zile în care ura şi intoleranţa îşi fac loc parşiv în toată societatea. Tot ceea ce vedem în jur e suma a ceea ce simţim. A ceea ce facem. Viaţa e prea scurtă. Timpul parcă nu ne mai ajunge. Însă doar de noi depinde viitorul. De ceea ce învăţăm. De cum avem grijă unii de alţii.

Vă rog, vă îndemn, vă chem lângă mine într-o acţiune ce va ajuta enorm câţiva copii. Am făcut multe împreună. Am fost alături de cei care au avut nevoie de noi. Am reuşit cu toţii să fim o singură inimă. O singură minte. Un singur suflet.

Nu putem îndrepta toate lucrurile injuste din lume. Nu putem să-i ajutăm pe toţi. Nu putem schimba lumea. Dar putem începe şi continua cu paşi mici. Putem să schimbăm viitorul.

Nimic nu mi se pare mai greu de gestionat decât suferinţa copiilor. Nici eu, nici voi nu putem asista impasibili la privirile unor copii care învaţă de prea mici cuvintele "nu am".

Îi putem ajuta. Cu hăinuţe călduroase de iarnă. Cu încălţăminte. Cu jucării. Cu lapte praf. Cu dulciuri. Cu alimente. Cu lemne pentru foc. Cu rechizite. Cu cărţi. Cu gesturi care le pot arăta că şi ei sunt importanţi. Că şi ei fac parte din societate. Fac parte din gândurile noastre.

Putem privi cerul. Putem privi cerurile. Poate vin semne şi de acolo. Putem privi unii la alţii. Putem întâlni mâinile care, timid, se întind către noi. Fac apel la voi, cei care mă citiţi şi urmăriţi, cei care mă apreciaţi, cei care mă urâţi sau înjuraţi, pe toţi vă rog să fiţi alături de copiii care chiar au nevoie de sprijin.

Este vorba despre 13 copii. Structura pe vârste este următoarea: un băieţel de 2 ani, unul de 5 luni, unul de 2 luni, unul de 4 ani, unul de 7 ani, doi băieţei de 10 ani şi unul de 11 ani. Mai avem două fetiţe de 3 ani, una de 4 ani, una de 6 ani şi una de 11 ani.

Pentru toţi aceşti copii putem face multe. Îi putem bucura. Îi putem ajuta. De voi depinde totul.

 Vă stau la dispoziţie  cu detalii pe pagina mea de Facebook şi la adresa de e-mail drhaidamacflorin@gmail.com.

Până la sfârşitul lunii vom încerca împreună să strângem cât mai multe pentru aceşti copii. Sâmbătă, 4 martie, vă aştept la cabinet. Acolo ne vom întâlni cu ei şi le vom împărţi tot ce am reuşit să adunăm.

Vă mulţumesc tuturor pentru empatie, încredere şi prietenie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania umanitară „13 copii – Nenumărate gânduri”.
 Vizualizări articol: 3229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Campania umanitară „13 copii – Nenumărate gânduri”5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei