Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2010 - Anul XV, nr. 178 (4469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Managerii culturali români se pot înscrie la Bursa "Gabriela Tudor" pe 2011 până pe 30 octombrie

Managerii culturali români se pot înscrie la Bursa "Gabriela Tudor" pe 2011 până pe 30 octombrie, având posibilitatea de a obţine un stagiu de pregătire profesională de patru săptămâni în Marea Britanie, informează un comunicat.

Fundaţia "Gabriela Tudor" din Bucureşti, în parteneriat cu Fundaţia Raţiu din Marea Britanie, lansează concursul pentru Bursa "Gabriela Tudor" în Management Cultural pentru anul 2011.
Bursa, în valoare de 2.500 de lire sterline, se acordă anual şi constă într-un stagiu de patru săptămâni în Marea Britanie.

Lansată anul trecut, Bursa "Gabriela Tudor" oferă posibilităţi de pregătire profesională la nivel european şi contribuie la perfecţionarea şi motivarea managerilor culturali din România, aflaţi la început de drum.

Valoarea bursei acoperă costul biletului de avion Bucureşti-Londra-Bucureşti, al transportului local în Marea Britanie, cazarea pe perioada stagiului, diurna bursierului, şi un buget pentru bilete la spectacole, filme, intrări la muzee şi expoziţii.

Stagiul se va derula în Marea Britanie, în perioada iunie - iulie 2011. Data limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este 30 octombrie 2010.

De asemenea, în 2011, Fundatia Raţiu va acorda cinci burse speciale care vor consta într-o vizită profesională de o săptămână la Londra.

Bursele vor fi acordate pe baza selecţiei de dosare, realizată de o comisie formată din: Irina Cios (manager cultural şi curator al Centrului Internaţional pentru Artă Contemporană, Bucureşti), Petra Bischof (manager cultural, Programul Cultural Elveţian), Ghislaine Boddington (Creative Director la Body>Data>Space, mentorul câştigătorului Bursei "Gabriela Tudor"), Corina Bucea (bursier "Gabriela Tudor" 2010), Ramona Mitrică (directorul Fundaţiei Raţiu din Marea Britanie), Cosmin Manolescu (director executiv al Fundaţiei "Gabriela Tudor").

Domeniile de prioritate pentru anul 2011 sunt managementul artelor contemporane, sectorul cultural privat şi politicile culturale.

Bursa "Gabriela Tudor" îşi propune să păstreze vie memoria unuia dintre puţinii manageri culturali vizionari din România, căruia îi poartă numele. Gabriela Tudor, care a decedat în ianuarie 2009, a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea scenei artistice româneşti prin iniţiativele şi proiectele realizate şi prin sprijinul direct acordat artiştilor şi organizaţiilor culturale.

Câştigătorul primei Burse "Gabriela Tudor" în Management Cultural, în valoare de 3.500 de euro, a fost Corina Bucea, manager al Fabricii de Pensule din Cluj Napoca. Stagiul acesteia în Marea Britanie a avut loc în perioada iunie - iulie 2010.

Bursa "Gabriela Tudor" este oferită de Fundaţia Raţiu din Marea Britanie şi Fundaţia Gabriela Tudor / United Experts, cu sprijinul financiar al Programului Cultural Elveţian în România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Managerii culturali români se pot înscrie la Bursa "Gabriela Tudor" pe 2011 până pe 30 octombrie.
 Vizualizări articol: 2436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Managerii culturali români se pot înscrie la Bursa "Gabriela Tudor" pe 2011 până pe 30 octombrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei