Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 105 (7717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Poetul Dan Cristian Iordache și poeta Andrada Strugaru, invitați la Seara de poezie – serie nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Poezie „Light of ink” vă invită sâmbătă, 8 mai 2021, începând cu ora 16.00, la Seara de Poezie 5 (serie nouă), organizată la MEFI CAFE – Mandachi Hotel & Spa. https://hotelmandachi.com/mefi-cafe-bar/Invitații serii sunt poetul Dan Cristian Iordache și poeta Andrada Strugaru.Moderatorii serii sunt Antonia Mihăilescu și Vlad Sibechi.Eivor dialoga cu Dan Cristian Iordache despre volumul de poezii „Scrisori pentru Saraswati”, apărut recent la Editura EIKON (prezentare pe coperta a 4-a: Radu Andriescu; redactor de carte: Sasha Segal, editor: Valentin Ajder). Poeta Andrada Strugaru debutează la Seara de Poezie.Andrada Strugaru (n. 2002, Iași) este studentă în anul I la Facultatea de Drept din Iași. A participat ca poetă invitată la Festivalul Internațional „Poezia e la Bistrița”, la Festivalul Internațional „Poets in Transylvania” și la FILIT (Noaptea Albă a Poeziei). A citit la Institutul Blecher. A publicat recenzii de carte, eseu, cronică de film și poezii în revistele/platformele on-line: „Apostrof”, „Zona literară”, „Poetic Stand”, „Observator cultural”, „Timpul”. Este colaboratoare permanentă Alecart.

Poetul Dan Cristian Iordache (n. 1970, Suceava) a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București. A publicat mai multe volume de poezii: Abel și eu (Brumar, 2010), Karawane (Charmides, 2012), Avatarurile domnului Oanea (Zidul de Hârtie, 2013), Semn spre bine (Charmides, 2014), Diafan (Mușatinii, 2019), Scrisori pentru Saraswati (EIKON, 2021). Articole şi grupaje de poezii i-au apărut în Bucovina Literară, FeedBack, Porto Franco, Baadul Literar, Crai nou, Hyperion. Este membru al Societăţii Scriitorilor Bucovineni și al Cenaclului literar “Zidul de hârtie”.Evenimentul respectă protocolul Covid-19, astfel că toți participanții vor purta mască, vor folosi la intrarea în sala de evenimente gel dezinfectant și vor păstra distanțarea socială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poetul Dan Cristian Iordache și poeta Andrada Strugaru, invitați la Seara de poezie – serie nouă.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poetul Dan Cristian Iordache și poeta Andrada Strugaru, invitați la Seara de poezie – serie nouă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei