Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 75 (7687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediție jubiliară

Expoziția Internațională de Grafică Satirică „Bucovina”, ediția a XV-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Expoziția Internațională de Grafică Satirică „Bucovina” a ajuns anul acesta la ediția a XV-a, ediție jubiliară. Proiectul a fost aprobat și finanțat de Consiliul Județean Suceava și este organizat de Muzeul Național al Bucovinei. Organizatorii expoziției-concurs au pregătit premii substanțiale și diplome pentru participanții care vor trimite caricaturi.

Pentru publicul amator de umor, expoziția internațională va fi deschisă în luna iulie 2021, la Muzeul de Istorie, când se va lansa și albumul evenimentului jubiliar. Tema de participare din acest an este „culori”. „Trăim într-o perioadă grea, pandemică, iar percepția noastră de a privi lucrurile și evenimentele din viața noastră este una gri. Tematica din caricaturile concurenților va aduce în mod cert un plus de culoare, optimism și umor”, motivează organizatorii alegerea temei pentru concurs. Premiile expoziției - concurs sunt: Premiul „Bucovina” -500 de euro + diplomă; Premiul I  - 400 de euro + diplomă;  Premiul II - 300 de euro + diplomă; Premiul III - 100 de euro + diplomă;  10 Premii speciale – diplomă. 

 

Condiții de participare

La concurs, participanții pot trimite maximum cinci caricaturi. Concurenții sunt rugați să atașeze formularul de participare în format „doc” cu numele și prenumele, adresa exactă și emailul. Caricaturile trebuie trimise pe adresa de email: competition@muzeulbucovinei.ro. Este necesar să fie cu o rezoluție de 300 dpi și formatul maxim A3, realizate în orice tehnică: alb-negru sau color.Toate evenimentele legate de această expoziție vor fi publicate în pagina web a Muzeului Național al Bucovinei. Toți artiștii selectați vor primi catalogul tipărit al expoziției jubiliare.Dacă doriți să participați la această manifestare, sunteți rugați să trimiteți caricaturile până pe data de 31 mai 2021. Rezultatele expoziției – concurs vor fi anunțate la începutul lunii iunie.

Caricaturiștii care câștigă premiul „Bucovina”, premiul I, premiul II și premiul III trebuie să trimită lucrările originale până la data de 30 iunie 2021, data poștei, pe adresa: Muzeul Național al Bucovinei, str. Ștefan cel Mare, nr. 33, 720003, Suceava, România. Muzeul Național al Bucovinei își rezervă drepturile de a utiliza lucrările trimise la concurs pentru promovarea concursului și a rezultatelor sale. Membrii juriului: Mihai Pânzaru PIM – caricaturist; George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist. Alte date referitoare la această expoziție puteți găsi pe: https://muzeulbucovinei.ro/international-exhibition-of-satirical-graphics-bukovina-the-xv-edition-2021/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția Internațională de Grafică Satirică „Bucovina”, ediția a XV-a.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția Internațională de Grafică Satirică „Bucovina”, ediția a XV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei