Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2020 - Anul XXV, nr. 40 (7345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cultural

Sală plină și aplauze îndelungi la finalul spectacolului „Pe o pânză de păianjen”, jucat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sală plină și aplauze îndelungi la finalul spectacolului „Pe o pânză de păianjen”, jucat luni, 17 februarie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.   Actorii Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Marius Manole şi Diana Roman au fost apreciați de publicul sucevean pentru excepţionala performanţă artistică, pentru talent şi rafinament, pentru că au reușit să însoțească spectatorii printr-un labirint al emoţiilor, între râs și plâns.

Publicul sucevean abia aștepta să primească din nou cu brațele deschise întreaga echipă a celebrului spectacol „All inclusive” (actori, regizor, producător, dramaturg), jucat cu mare succes la Suceava, în martie 2019, echipă care a adus acum în premieră absolută pe scena suceveană piesa „Pe o pânză de păianjen”, cu personaje complexe şi extrem de bine creionate sub bagheta regizorului Vlad Zamfirescu.

Andu (Vlad Zamfirescu) îşi anunţă soţia că a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, în timp ce fiica lor doarme în camera alăturată, Alma (Medeea Marinescu), soţia lui Andu (Vlad Zamfirescu), începe războiul. Se hotărăşte inclusiv să plece ea prima. Să se “mântuiască“ înaintea lui. Sunt convocaţi prietenii (Lori: Mirela Oprişor, Petru: Marius Manole, un cuplu căsătorit), dar și Doroteea (Diana Roman), amanta lui Petru. Surprizele se ţin lanţ. Finalul piesei este neașteptat. A fost o poveste intensă, de aproximativ o oră și jumătate, care a sedus spectatorul. Sucevenii au râs în hohote, dar în spatele hohotelor de râs și al aplauzelor s-a construit o lume în care “adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.” Textul piesei, replicile par inspirate din realitate, desprinse din lumea aşa cum este astăzi, aici şi acum, însă spectacolul nu te lasă să anticipezi acţiunea, totul fiind imprevizibil, exact cum ar trebui să fie teatrul, cu suspans. „O piesă care îţi antrenează mintea şi te obligă la un tip de sinceritate aparte faţă de tine şi de lumea din jur”, după cum susține echipa de producție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sală plină și aplauze îndelungi la finalul spectacolului „Pe o pânză de păianjen”, jucat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sală plină și aplauze îndelungi la finalul spectacolului „Pe o pânză de păianjen”, jucat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei