Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 21 (6731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teatru

Spectacolul ”Gaițele” se va juca la începutul lunii martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc marți, 6 martie, de la ora 19:00, spectacolul ”Gaițele” de Al. Kiriţescu, o comedie de cinci stele, una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești ce nu trebuie ratată. Sucevenii sunt așteptați la un spectacol cu un enorm succes, care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut într-o admirabilă distribuție și la Suceava: „Aneta Duduleanu" – Florina Cercel, „Zoia" – Carmen Tănase, „Lena" – Virginia Rogin, „Fraulein" – Carmen Ionescu, „Colette Duduleanu" – Ioana Farcaș, „Wanda Serafim" – Antonia Ionescu, „Margareta Aldea" – Ana Maria Carablais, „Zamfira" – Maria Nicola, „Mircea Aldea" – Mircea Silaghi, „Georges Duduleanu" – Liviu Cheloiu, „Ianache Duduleanu" – Sebastian Bălășoiu. Recuzită şi decor: Mc Ranin. Asistenţă regie: Cătălina Baciu. Mişcare scenică şi coregrafie: Mălina Andrei. Regie tehnică: Mircea Macarie. Light design: Adrian Dragomir, Oana Caibăr. Sonorizare: Cătălin Buzea.  ”Gaițele” este o satiră socială, cum însuși autorul ei o numea, “în care m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putredă ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”. Un spectacol pe care sucevenii nu ar trebui să-l rateze, un spectacol de la care nu poți ieși fără a avea cel puțin un zâmbet pe buze. În curând vor fi puse în vânzare și biletele pentru acest spectacol, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul ”Gaițele” se va juca la începutul lunii martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul ”Gaițele” se va juca la începutul lunii martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei