Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 3 (6713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Facilităţi pentru spectatori

Reduceri, abonamente şi gratuităţi la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Începând de anul acesta, spectatorii de teatru fideli, dar şi cei care de acum descoperă farmecul acestei arte, au la dispoziţie mai multe facilităţi, prin care se încurajează prezenţa lor la spectacolele proprii ale Teatrului „Matei Vişniec” Suceava.

Conducerea acestei tinere instituţii culturale – directorul general Carmen Veronica Steiciuc, directorul adjunct, Alina Mihăescu, şi reprezentanta Consiliului Local Suceava în Consiliul de Administraţie, Angela Zarojanu - a prezentat facilităţile care se acordă pentru a încuraja şi răsplăti publicul de teatru.

O variantă este abonamentul nominal, care permite accesul la şase spectacole (cu excepţia premierelor), la preţul de 90 de lei, adică la 15 lei/spectacol, în loc de 20 de lei, cât este preţul normal. În cazul acestora rezervarea locurilor se face cu cel puţin 48 de ore înaintea spectacolului.

O altă variantă convenabilă este cea a reducerilor de grup, acordate în funcţie de numărul de persoane. Astfel, la 10 persoane se achită 9 bilete, iar un bilet este gratis, la 20 persoane se achită 17 bilete, iar 3 bilete sunt oferite gratis, în vreme ce la 100 persoane costul unui bilet este de numai 10 lei, în loc de 20 lei.

Reduceri considerabile, de 50%, sunt acordate elevilor, studenţilor şi pensionarilor, care plătesc doar 10 lei pe bilet, în loc de 20 lei.

La evenimentele Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, adulţii şi copiii cu handicap grav şi accentuat beneficiază de intrare liberă, în urma unor rezervări în prealabil la telefonul 0759 048 677. Adultul cu handicap mediu şi uşor beneficiază de bilete de intrare în aceleaşi condiţii ca elevii, studenţii şi pensionarii, în limita locurilor disponibile.

Premierele nu fac obiectul acestor facilităţi. Preţul unui bilet la premieră este 25 de lei, indiferent de vârstă sau categorie socială. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri, abonamente şi gratuităţi la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava.
 Vizualizări articol: 1589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri, abonamente şi gratuităţi la spectacolele Teatrului „Matei Vişniec” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei