Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Cultural

Sală plină, aplauze îndelungi şi umor spumos, la spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Public numeros, aplauze la scenă deschisă şi umor spumos la spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”, ce a avut loc luni, 20 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Sucevenii care au ales să petreacă două ore în compania unor actori de top au râs în hohote, s-au amuzat la replicile haioase spuse de actorii Diana Cavallioti şi Andi Vasluianu, care au avut rolurile principale în piesă, dar şi de Emilia Popescu, Constantin Cotimanis, Andreea Vasile. Iubitorii de teatru au „savurat” intriga conjugală a piesei, situaţiile comice în care ajung personajele aflate într-un living de apartament din New York.

Piesa lui Sam Bobrick, un veteran al scenei americane, cu sute de reprezentaţii de succes pe Broadway, a fost alegerea producătorului Mişu Predescu şi a regizorului Claudiu Goga. Chiar dacă piesa „Un bărbat pentru Sara” s-a jucat şi anul trecut la Suceava, la sfârşit de octombrie, o parte dintre spectatorii de anul trecut şi-au cumpărat bilete şi pentru spectacolul care a avut loc luni. Le-a plăcut piesa, le-a plăcut distribuția. Anul trecut, Radu Gabriel, „mustăciosul” de la grupul „Vouă”, l-a înlocuit pe Constantin Cotimanis, actor care avea în acea perioadă o premieră la Bucureşti. Îmbucurător este faptul că numărul spectatorilor a crescut de la un an la altul, fapt care i-a bucurat mult şi pe actori.

 

O idilă în doi, în trei?

Personajul principal este Sara Hastings, interpretată de actriţa Diana Cavallioti, o tânără care trăieşte în New York, devotată carierei de avocat, proceselor şi laptopului de care nu se desparte niciodată, o tânără care este atât de ocupată încât nu poate spune "da" nici unei aventuri, darămite unei poveşti de iubire... până la un moment dat. Mătuşa Martha, rol jucat de Emilia Popescu, vrea să îi schimbe viaţa cu orice preţ şi să o mărite pe nepoata sa. Mătuşa, o aventurieră, se autodefineşte: "la vârsta ta eram căsătorită a doua oară". Verdictul mătuşii Martha este clar: Sara trebuie să se mărite cât mai repede şi se ocupă personal de asta. Îi caută bărbaţi. Şi îi livrează direct în apartament cu ajutorul lui Noogie (Constantin Cotimanis), om bun la toate, „cel mai blajin interlop”, în ciuda înfățişării impunătoare. Rezolvă "clienţii" cu "o lovitură uşoară la mansardă", folosind un ciocan (ustensilă de bucătărie) pe care-l poartă mereu în buzunar.

Prima victimă: Brandon (Andi Vasluianu). Tânăr cu pierderi de memorie (din cauza loviturii, a "mansardei" afectate), simpatic, vorbăreţ, dar gata logodit cu domnişoara Heather, rol interpretat de Andreea Vasile. Intriga dintre personaje scoate la iveală adevăruri, ipoteze sincere despre căsnicie, despre familie, despre copii. Comicul din fiecare replică îl face pe spectator să se amuze, dar poate să fie şi un moment de reflecţie asupra vieţii. O idilă în doi, în trei? Spectatorul a fost cel care a descoperit asta.

Mătuşa Martha s-a dovedit pregătită cu o soluţie de rezervă pentru nepoata sa, în cazul în care nu se leagă nimic între Sara şi Brandon. Astfel că surpriza de final a fost aceea că i-a „livrat” nepoatei, tot cu ajutorul „blajinului interlop”, un nou potenţial soţ, de această dată „un tânăr de culoare”, spre amuzamentul întregii săli.

 

Aplauze la scenă deschisă şi flori pentru distinsele actrițe

Publicul s-a distrat pe cinste timp de două ore, iar la final s-a ridicat în picioare şi a aplaudat minute în şir actorii aflaţi pe scenă. Distinsele actrițe au primit buchete de flori şi felicitări din partea spectatorilor. Pentru că actrița Diana Cavallioti (prezentatoarea emisiunii „Gala Umorului”, de la TVR 2) este însărcinată, actorii s-au folosit în replicile lor de acest aspect, astfel că Sara, personajul pe care l-a interpretat, este „o tânără singură care trăieşte în New York, însărcinată, devotată carierei de avocat”. ”Am o sarcină uşoară, mă simt bine şi nu a trebuit să renunț la vreun proiect. Sunt în turneu cu <Un bărbat pentru Sara>, o comedie spumoasă cu o distribuție de zile mari. Trei zile din fiecare săptămână călătoresc prin țară”, a declarat Diana Cavallioti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sală plină, aplauze îndelungi şi umor spumos, la spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”.
 Vizualizări articol: 1347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sală plină, aplauze îndelungi şi umor spumos, la spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei