Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 sep 2017 - Anul XXII, nr. 213 (6629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitație la teatru!

Actriţa Maia Morgenstern, așteptată la Suceava cu spectacolul „Maitreyi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actriţa Maia Morgenstern este așteptată la Suceava, pe 10 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, unde va juca în spectacolul „Maitreyi”, de Mircea Eliade, alături de alte nume mari ale teatrului românesc, cum ar fi Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Mihai Nitu. În distribuţie: Maia Morgenstern - Maitreyi la 60 de ani, Raluca Aprodu / Cabiria Morgenstern - Maitreyi la 16 ani, Vlad Zamfirescu – Mircea Eliade, Doru Ana – Narendra Sen, tatăllui Maitreyi, Teodora Calagiu  - Srimati Devi, mama lui Maitreyi, Miral Solcanu – Chabu, sora lui Maitreyi, în vârstă de 8 ani, Mihai Nitu / Tudor Aaron Istodor – Mantu, verișorul lui Maitreyi, Carla Maria Teaha – Lilu, verișoara lui Maitreyi, Radu Micu / Dan Rădulescu – Harold, prietenul lui Eliade, Mădălina Dorobanțu – servitoarea. Scenografie: Adina Mastalier. Coregrafia: Carmen Pesantez. Dramatizarea şi regia artistică: Chris Simion-Mercurian.

 ,,Maitreyi", după cum au spus organizatorii spectacolului, este o poveste care te determină să-ți lași sufletul să respire. „Prima întâlnire cu Maitreyi: o ai în programa de bacalaureat, ca <lectură obligatorie>. A doua întâlnire: o recitești după 30 de ani și realizezi că este mai mult decât frumoasă povestea de dragoste dintre Mircea Eliade și Maitreyi Devi. El a scris <Maitreyi>după ce a fost dat afară din casa familiei Narendra Sen. Ea a scris <Dragostea nu moare> carăspuns, revoltată de apariția romanul lui și de toate fanteziile de amor pe care le mărturisește și care o au ca personaj central. Fiecare a transpus subiectiv ceea ce sufletul său a trăit la o intensitate paroxistică, dincolo de reguli, prejudecăți, religie, cultură. Spectacolul are la bază o dramatizare dublă, realizată după romanul <Maitreyi>,de Mircea Eliade, cu intervenții din <Dragostea nu moare>de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru”.

Biletele pentru spectacolul „Maitreyi”, de Mircea Eliade, costă 100 de lei sau 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I. Relaţii şi rezervări, la telefon 0230 523 718. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Maia Morgenstern, așteptată la Suceava cu spectacolul „Maitreyi”.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Maia Morgenstern, așteptată la Suceava cu spectacolul „Maitreyi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei