Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2017 - Anul XXII, nr. 160 (6576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A X-a ediţie

Festivalul Internaţional pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Vatra Dornei se desfăşoară, în perioada 18-20 iulie, cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec” - In memoriam prof. Gavril Moroşan. Evenimentul cultural organizat de Clubul Copiilor Vatra Dornei, cu sprijinul IŞJ Suceava, al Ministerului Educaţiei, al Primăriei şi al Consiliului Local Vatra Dornei, al Consiliului Judeţean Suceava, al Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” Iaşi şi al Asociaţiei “Plaiurile Dornelor”, se va desfăşuraîn Parcul central din staţiunea Vatra Dornei.

Manifestarea va începe pe 18 iulie, la ora 16,00, cu parada portului popular, după care, pe scena de la Izvorul Sentinela va avea loc prima zi de spectacole. Miercuri, 19 iulie, spectacolele sunt programate de la ora 18, iar joi, 20 iulie, de la ora 17,00, va avea loc Gala Laureaţilor. Iubitorii de folclor vor putea admira şi aplauda evoluţia scenică a ansamblurilor folclorice “Hora florilor” din judeţul Olt, “Bahluieţul” şi Orchestra “Hora” de la Iaşi, “Ciobănaşul” din Rădăuţi, “Cununa de pe Şomeş” din Bistriţa-Năsăud, “Doina Ciuharului” din Maramureş, “Zărandul” din Arad, “Mala Poiana” a comunităţii polonezilor din România, “Fanfara trompetelor argintii” şi Orchestra “Runculeţul” din Câmpulung Moldovenesc, “Plai Bucovinean” din Dorna Candrenilor, “Balada” şi “Plaiurile Dornei”. Invitaţi speciali în cadrul festivalului sunt Fanfara “Rotaria” a Palatului Copiilor din Vaslui, Ansamblul de dansuri “Vitaminchiki” din Kiev, Ucraina, şi Ansamblul de dansuri “Mladost” din Montana, Bulgaria.

 

Festivalul Naţional “Muzritm”

Tot la Vatra Dornei se va desfăşura, în perioada 21-23 iulie, Festivalul Naţional de interpretare vocal instrumentală a muzicii uşoare pentru Copii şi Tineret “Muzritm”. Participă solişti vocali, solişti instrumentişti şi formaţii de muzică pop rock de la palatele copiilor din Arad, Braşov, Satu Mare şi de la cluburile copiilor din Moineşti, Târgu Ocna, Luduş, Costeşti, Tăşnad, Bârlad, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Festivitatea de premiere şi Gala Laureaţilor sunt programate pentru ziua de duminică, 23 iulie, de la ora 16,00. Principalii organizatori a acestui festival sunt aceiaşi ca la Festivalul „Dorna, plai de joc şi cântec”, iar sponsori principali ai celor două festivaluri sunt Aqua Carpatica, Flymusic Suceava şi Hotel Dorna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Internaţional pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul Internaţional pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei