Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2016 - Anul XXI, nr. 232 (6345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Cultură

Actorii Emilia Popescu şi Constantin Cotimanis, pe scena suceveană, în comedia „Un bărbat pentru Sara”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorii Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile sunt protagoniştii spectacolului de teatru „Un bărbat pentru Sara”, ce va avea loc luni, 10 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Piesa lui Sam Bobrick, un veteran al scenei americane, cu sute de reprezentaţii de succes pe Broadway, este alegerea producătorului Mişu Predescu şi a regizorului Claudiu Goga. Sara Hastings este personajul principal al comediei. Ea este o tânără care trăieşte în New York, devotată carierei de avocat, proceselor şi laptopului de care nu se desparte niciodată. Este atât de ocupată încât nu poate spune "da" niciunei aventuri, darămite unei poveşti de iubire. Mătuşa Martha vrea să îi schimbe viaţa cu orice preţ. Ea, o aventurieră, se autodefineşte: "la vârsta ta eram căsătorită a doua oară". Verdictul Mătuşii Martha este clar: Sara trebuie să se mărite cât mai repede şi se ocupă personal de asta. Îi caută bărbaţi. Și îi livrează direct în apartament cu ajutorul lui Noogie, om bun la toate. Rezolvă "clienţii" cu "o lovitură uşoară la mansardă". Prima victimă: Brandon. Tânăr cu pierderi de memorie (din cauza loviturii, a "mansardei" afectate), simpatic, vorbăreţ dar gata logodit cu domnişoara Heather. O idilă în doi, în trei? Rămâne să descopere spectatorul. Protagoniştii spectacolului, actorii Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile, le promit sucevenilor un spectacol greu de uitat, cu replici spumoase. Comedia „Un bărbat pentru Sara” este un bun prilej de a evada din cotidian, a râde cu poftă şi a uita, preţ de aproape două ore, de probleme. Biletele costă 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii Emilia Popescu şi Constantin Cotimanis, pe scena suceveană, în comedia „Un bărbat pentru Sara”.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Actorii Emilia Popescu şi Constantin Cotimanis, pe scena suceveană, în comedia „Un bărbat pentru Sara”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei