Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iul 2016 - Anul XXI, nr. 152 (6265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU

Părinţi în pragul crizei de nervi. Cum gestionăm conflictele zilnice dintre noi şi copii

Autor: Florence Le Bras

Viaţa de părinte este făcută din paradoxuri: copiii sunt tot ce ai mai scump pe lume, îi răsfeţi, îi iubeşti... şi totuşi, uneori, felul în care se comportă te scoate din minţi. Eşti în pragul crizei de nervi! Dar e cea mai păguboasă soluţie prin care poţi pune capăt unui conflict cu propriul copil: nu aşa rezolvi problema şi simţi că dai greş în rolul de părinte.


Această carte nu are pretenţia să le ofere cititorilor toate cheile unei educaţii fără conflicte, ci încearcă să-i ajute să relativizeze neînţelegerile pentru a le rezolva pe un ton calm. Rod al experienţei autoarei ca mamă şi bunică, la care se adaugă expertiza unor psihologi, cartea îşi propune:
- să traseze un cadru ce aminteşte bazele educaţiei şi marile etape ale dezvoltării copilului;
- să descrie principalele situaţii „de criză” în funcţie de mai multe teme: somnul, alimentaţia, statul pe oliţă, politeţea, agresivitatea... Fiecare situaţie, prezentată sub forma unei mărturii, este analizată şi însoţită de sfaturi şi sugestii pentru a gestiona mai bine lucrurile şi pentru a evita repetarea situaţiilor de acest gen.

Micuţii tirani nu vor mai reuşi să te scoată din sărite!

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Triumful inimii. Iertarea într-o lume neiertătoare

Autor: Megan Feldman Bettencourt

„Cred că este esenţial pentru noi toţi - atât la nivel individual, cât şi ca societate - să ne gândim cu atenţie la iertare şi la puterea ei de a ne transforma. Sunt impresionată de cercetarea amănunţită pe care Megan Feldman Bettencourt a realizat-o pe această temă... Sper că îi va determina pe mulţi să-şi reevalueze furia, amărăciunea şi resentimentele.”

Elizabeth Gilbert, autoarea cărţii Mănâncă, roagă-te, iubeşte, bestseller New York Times

„Cu poveşti emoţionante şi dovezi ştiinţifice serioase, această carte extrem de elocventă m-a făcut să-mi reconsider convingerile fundamentale despre iertare.”
Dr. Adam Grant, autorul cărţii Give and Take,
bestseller New York Times

„Triumful inimii abordează cu măiestrie tema iertării din mai multe perspective. Este o poveste personală captivantă, împletită cu diverse relatări despre iertare, inserate cu mult farmec pe fundalul cercetărilor şi al dovezilor ştiinţifice.”
Dr. Fred Luskin, iniţiatorul Proiectelor Iertării (Universitatea Stanford), autorul cărţii Forgive for Good

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Cum să-ţi hrăneşti copilul. De la laptele matern la diversificare

Autor: Louise Lambert-Lagacé

Alimentaţia copiilor este un subiect extrem de important, care suscită nenumărate întrebări din partea părinţilor. Încă de la prima sa apariţie, în 1974, Cum să-ţi hrăneşti copilul constituie o carte de referinţă în domeniu. În această nouă ediţie, îmbogăţită şi reactualizată, vei descoperi tot ce trebuie să ştii despre alăptare, formulele de lapte pentru sugari, rolul esenţial al vitaminelor şi mineralelor în timpul primilor ani de viaţă, precum şi despre diferitele produse pentru cei mici disponibile pe piaţă.


Profită de sfaturile practice pentru a integra alimentele solide în momentul potrivit şi de multe alte recomandări care îi vor permite copilului tău să crească frumos şi sănătos. Descoperă reţete simple şi variate pentru a diversifica alimentaţia bebeluşului şi a pregăti preparate savuroase, inspirându-te din meniuri bine concepute.

LOUISE LAMBERT-LAGACÉ este o reputată nutriţionistă din Canada, care s-a făcut remarcată prin numeroasele sale publicaţii în domeniu. Bestsellerurile ei au fost citite de peste un milion de persoane din întreaga lume. De aproape 40 de ani, conduce Clinica de nutriţie Louise Lambert-Lagacé şi Asociaţii din Montreal. Pentru întreaga sa operă, Louise Lambert-Lagacé a primit Ordinul Canadei, în 1999, şi Ordinul Naţional al Quebecului, în 2006.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Misiune secretă. Cazuri reale ale forţelor speciale din 16 ţări

Autor: Judith Grohmann

Fenomenele deosebit de complexe ale terorismului şi crimei organizate cresc şi ating cote din ce în ce mai alarmante. Pericolele care se prefigurează odată cu evoluţia metodelor şi cu finanţările uriaşe, precum şi conflictele politico-militare mondiale sunt oprite doar de profesionalismul extraordinar al trupelor din unităţile speciale, eroii zilelor noastre care fac ca acest flagel să fie combătut, într-o luptă acerbă pentru protejarea vieţii, a libertăţii şi a drepturilor fundamentale ale omului. Cartea de faţă descrie partea nevăzută a unor intervenţii reale ale forţelor antitero din 16 state precum: SUA, Rusia, Israel, Iordania şi alte 12 de pe teritoriul Europei şi s-a bucurat de un succes răsunător şi în alte ţări.


O fereastră deschisă către o lume închisă.
Suspans până la ultima pagină.

JUDITH GROHMANN este o jurnalistă cunoscută mai ales prin faptul că a fost primul civil căruia i s-a permis să pătrundă în lumea discretă, dar letală pentru răufăcători, a unităţilor speciale.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Vreau să îmbătrânesc frumos. Cheia unei vieţi lungi şi de calitate

Autor(i): Dr. Françoise Forette, Laurence Dorlhac

Această carte se adresează, în primul rând, persoanelor de vârsta a treia, dar şi tuturor celor care se bucură de o stare de sănătate relativ bună, pe care vor să o menţină cât mai mult timp.

Ce putem face ca să îmbătrânim frumos? În primul rând, e necesar să învăţăm să fim fericiţi, să iubim, să ne simţim iubiţi şi să ne păstrăm o stimă de sine ridicată. Socializarea este, de asemenea, extrem de importantă. Persoanele care simt că îmbătrânesc vor găsi o oază de optimism şi de linişte în cartea Vreau să îmbătrânesc frumos. Cei care au vârsta de peste 50 de ani pot începe să se simtă trişti, deprimaţi sau cuprinşi de teama de a îmbătrâni, dar autoarele ne demonstrează că totul este posibil chiar şi după această vârstă, bazându-se, în principal, pe sfaturi legate de prevenţie şi de menţinerea unui stil de viaţă echilibrat. Mai bine să previi decât să vindeci!

Autoarele, Françoise Forette şi Laurence Dorlhac, ne pun la dispoziţie sugestii pentru a îmbătrâni cât mai frumos cu putinţă, sfaturi bazate pe studii ştiinţifice, grupate pe dife¬rite teme. De asemenea, ne demonstrează de ce persoanele în vârstă trebuie şi pot să profite cât mai mult şi din plin de viaţă.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

 

Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru creştere personală, împlinire durabilă şi pace sufletească

Autor: Davidji

„DAVIDJI este un profesor extraordinar care aduce în lume bucurie şi relaxare.”

Dr. Deepak Chopra,
autor a numeroase bestselleruri New York Times

„O carte cu puterea de a-ţi schimba viaţa! Gândirea marcată de stres produce haos în vieţile multor oameni în lumea actuală, în care totul se desfăşoară într-un ritm extrem de alert. DAVIDJI propune un curs practic, într-un limbaj accesibil, pe care îl poţi folosi în viaţa de zi cu zi, totul între copertele unei singure cărţi. Mi-a plăcut la nebunie!”
Dr. Wayne W. Dyer, autorul I Can See Clearly Now, bestseller New York Times

Când te-ai răstit ultima dată la cineva sau ai rostit cuvinte pe care le-ai regretat? Când ai luat ultima dată o decizie necugetată, pe care ţi-ai fi dorit să n-o fi luat? Când te-ai simţit epuizat sau confuz ultima dată? Cel mai probabil, cauza pentru toate acestea a fost stresul.

Cu ajutorul acestei cărţi, vei învăţa:
• care sunt cele 5 tipuri de stres şi cum să le faci faţă;
• metode simple de gestionare a factorilor zilnici de stres din societatea noastră, a neplăcerilor de zi cu zi şi a situaţiilor imprevizibile;
• metode practice de prioritizare a nevoilor, de gestionare a emoţiilor şi de comunicare eficientă;
• cum să menţii stresul la un nivel minim constant.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Matematică. Caiet de exerciţii pentru timpul liber. Clasa a V-a

Autor: Oana-Dana Ciorăneanu

Caietul de exerciţii de matematică pentru clasa a V-a a fost gândit de autoare ca o formă de pregătire continuă şi o modalitate diferită de petrecere a timpului liber de către elevii din ciclul gimnazial.

Auxiliarul este alcătuit în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi, parcurgându-l cu conştiinciozitate, elevii îşi vor consolida cunoştinţele de matematică dobândite pe parcursul anului şcolar.

Problemele şi exerciţiile propuse de autoare sunt variate şi organizate pe teme care vizează prezentarea într-o manieră accesibilă a elementelor de matematică. Lucrarea are un caracter recapitulativ şi reprezintă un ghid foarte util pentru autoevaluarea fiecărui elev.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Matematică. Caiet de exerciţii pentru timpul liber. Clasa a VI-a

Autor: Călina-Cristina Irimie

Caietul de exerciţii de matematică pentru clasa a Vl-a a fost gândit de autoare ca o formă de pregătire continuă şi o modalitate diferită de petrecere a timpului liber de către elevii din ciclul gimnazial.


Auxiliarul este alcătuit în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi, parcurgându-l cu conştiinciozitate, elevii îşi vor consolida cunoştinţele de matematică dobândite pe parcursul anului şcolar.

Problemele şi exerciţiile propuse de autoare sunt variate şi organizate pe teme care vizează prezentarea într-o manieră accesibilă a elementelor de matematică. Lucrarea are un caracter recapitulativ şi reprezintă un ghid foarte util pentru autoevaluarea fiecărui elev.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

 

Matematică. Caiet de exerciţii pentru timpul liber. Clasa a VII-a

Autor: Rozica Ştefan

Caietul de exerciţii de matematică pentru clasa a VII-a a fost gândit de autoare ca o formă de pregătire continuă şi o modalitate diferită de petrecere a timpului liber de către elevii din ciclul gimnazial.


Auxiliarul este alcătuit în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi, parcurgându-l cu conştiinciozitate, elevii îşi vor consolida cunoştinţele de matematică dobândite pe parcursul anului şcolar.

Problemele şi exerciţiile propuse de autoare sunt variate şi organizate pe teme care vizează prezentarea într-o manieră accesibilă a elementelor de matematică. Lucrarea are un caracter recapitulativ şi reprezintă un ghid foarte util pentru autoevaluarea fiecărui elev.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei