Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2016 - Anul XXI, nr. 79 (6192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Spectacolul „Un altfel de cabaret” cu Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 18 aprilie, de la ora 20:00, spectacolul „Un altfel de cabaret”, în premieră absolută, un concept unic în România, în care vor evolua artiştii Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu, Ozana Barabancea. Coregrafia: Doina Botis, scenografia: Imelda Manu, costume: Tania Popa, decoruri: Tudor Creţu, light design: Roxana Docan & George Jipa, concept muzical: Manuela Cara (Canada), după un text de: Arthur V. Wesker. Regia: Anca Sigartău.Preţul unui bilet este 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Un teatru mic se chinuieşte să supravieţuiască în această societate. Actriţele conduse de directorul teatrului fac un nou spectacol de cabaret cu cântece, coregrafie, costume. Muncesc mult la repetiţii ca să îl scoată în scurt timp la rampă. Directorul se împrumută de bani ca să îl poată face şi vrea să demonstreze că teatrul poate să reziste cu marile vedete pe care le are. Partenerul său inserat în spectacol, cel care i-a împrumutat banii, îşi doreşte ca acest spectacol să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte cu băieţi. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui îi va da creditul său.

„În spectacol urmărim evoluţia actriţelor în două planuri, în scenă, prin ceea ce văd de obicei spectatorii, adică spectacolul cu cântece şi dansuri, şi în culise, acolo unde spectatorii nu au acces, unde vom putea vedea problemele de familie ale actriţelor, problemele financiare ale unui teatru care se chinuieşte să supravieţuiască, schimbarea costumelor de la un dans la altul, pe scurt viaţa lor din spatele scenei. Spectacolul arată strălucirea unui spectacol şi drumul anevoios prin care se ajunge la lumină. Nu totul este doar strălucire şi aplauze, e viaţa lor cu bucurii, necazuri şi nevoi”,anunţă organizatorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Un altfel de cabaret” cu Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 2638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul „Un altfel de cabaret” cu Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Ozana Barabancea, pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de ciuperci (de post) Simplu de făcut și gustoasă, această ciorbă amintește cumva și de gustul supei de pui și este ideală pentru perioadele de post, dar și pentru persoanele care țin dietă pentru a scăpa de excesul de greutate.Avem nevoie de:O caserolă de 500 g... Citeşte