Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2016 - Anul XXI, nr. 73 (6186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a VII-a

Concursul naţional „Aşteptând Învierea Domnului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul naţional „Aşteptând Învierea Domnului”, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, care se adresează elevilor claselor I-XII ai şcolilor de masă şi din învăţământul special, se desfăşoară pe patru secţiuni: Ouă încondeiate, Creaţii plastice, Ornamente de Paşti, Icoane pe sticlă/lemn.

 

1. Ouă încondeiate - în tehnicile tradiţionale: încondeiate cu ceară, vopsite cu plante, participarea în concurs constă în prezentarea a minimum trei ouă încondeiate, în aranjamente adecvate, cu etichete mobile cu datele cerute;

2. Creaţii plastice (desen, colaj, pictură), dedicate evenimentelor pascale, compoziţii plastice realizate în tehnica de lucru la alegere, pe suport format A4, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute;
3. Ornamente de Paşte - ornamentele vor fi realizate în tehnica la alegere din diverse materiale (hârtie, plastic, aţă, sfoară etc.), cu etichete mobile conţinând datele cerute;

4. Icoane pe sticlă/lemn - icoanele vor fi realizate cu tempera sau ulei, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute.

Înscrierea participanţilor se va face în perioada 15 martie - 19 aprilie, obligatoriu prin e-mail, pe una din următoarele adrese: pentru învăţământ primar - dana_tcaciuc@yahoo.com, hauca_elena@yahoo.com, pentru gimnaziu - lauracazan20@yahoo.com, mihaibolohan@yahoo.com, cosmon74@yahoo.com, pentru clasele IX-XII - corduneanumonica@yahoo.com, cristina.clim@yahoo.com.

Lucrările, însoţite de fişa de înscriere, vor fi trimise pe adresa: Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, str. Calea Unirii nr. 7-9, Suceava, cod 720018, cu specificarea „Pentru Concursul Naţional Aşteptând Învierea Domnului”. Data limită de trimitere a lucrărilor este 18 aprilie a.c. (data poştei).

Fiecare cadru didactic va participa cu cel mult patru lucrări, indiferent de secţiunea la care se înscrie.
Fiecare lucrare expediată va fi însoţită de o etichetă cu următoarea structură: numele şi prenumele elevului, clasa, şcoala, localitatea, judeţul, cadrul didactic îndrumător, titlul lucrării, secţiunea din concurs la care se înscrie. Cadrul didactic îndrumător va alătura lucrărilor un plic format A4 timbrat, autoadresat pentru expedierea/primirea diplomelor.

Jurizarea lucrărilor se va face în data de 21 aprilie. Se vor acorda premiile I, II, III - câte unul pentru fiecare secţiune/nivel şi câte două menţiuni pentru fiecare secţiune/nivel.

Pentru lucrările nepremiate, autorii lor vor primi diplome de participare. Expunerea lucrărilor premiate se va face la Librăria Cărturești, din incinta Iulius Mall Suceava, în perioada 22 aprilie - 5 mai. Lucrările trimise nu se restituie. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu lua în considerare lucrările ce nu întrunesc condiţiile de mai sus sau ajung deteriorate din diferite motive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul naţional „Aşteptând Învierea Domnului”.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Concursul naţional „Aşteptând Învierea Domnului”2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura însiropată Simplă şi rapidă, fără aspect sofisticat şi arome exotice, această prăjitură pufoasă şi moale surprinde prin delicateţea gustului şi te face să mai vrei...Avem nevoie de:1 cană făină, 1 cană zahăr, 5 ouă, o lingură ulei, o lingură apă, 2-3 plicuri... Citeşte